pondělí 17. dubna 2017

Eta vakuovačka

Free Shipping Available. Check Out Wood on eBay. Fill Your Cart With Color today! Výborný pomocník při skladování potravin pr.


Stejně jako vakuovačka ETA se pyšní jednoduchým ovládáním. Sáčky, které vakuovačka potravin využívá, jsou zdravotně nezávadné a lze je mrazit i ohřívat. Následně je můžete umýt a. Podívejte se, jak funguje.


Svářečka fólii ETA Freshie je neocenitelným pomocníkem pro každou domácnost. Vakuovačka bývá též často označována jako: svářečka fólií, vakuová balička, vakuová balička potravin, vakuovačka na potraviny, vakuovací svářečka, vakuovačka nádob, zatavovačka nebo potravinová svářečka. Vakuové baličky potravin lze použít pro krátkodobé a dlouhodobé potřeby skladování potravin. Vákuovačky Vákuovačky na sklade.


Sencor, Maxxo, ETA a ďalších. Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Vybrali sme a porovnali pre vás vákuovačiek potravín značiek 3x Maxxo, 3x Klarstein, 2x ETA, 1x Catler, 1x Domo, 1x Foodsaver, 1x Steba, 1x Concept, 1x Guzzanti. Zvolit si můžete ze dvou intenzit vakuování. Eta klade důraz zejména na třech aspektech: KVALITA - Eta jako jediná firma v ČR má vlastní profesionální zkušebnu, ve které zajišťuje vysoký standard výrobků i servisu.


Svářečka vám tak umožní prodloužit životnost potravin a uchovat je déle plné chuti. Automatickým uzavřením pevně zajistí fólii, odsaje vzduch a zataví spoj jednolitým a silným svarem. Popis: Tajemství dlouhotrvající čerstvosti potravin tkví v jejich uskladnění bez přístupu vzduchu.


Spolehlivě se o to postará plně automatická vakuovačka ETA Freshie II – uzavřením pevně zajistí fólii, odsaje vzduch a zataví spoj. S vákuovačkami ETA budú vaše jedlá nielen dlhšie čerstvé, ale aj plné chuti. Automatickú vákuovačku ETA Freshie II môžete okrem vákuovania poveriť aj samostatným zváraním. Patří také k přístrojům s displejem a zaujme i částečně nerezovým provedením. Zvládá jak měkké odsávání, tak vakuování nádob, nádoba včetně hadičky je navíc součástí balení.


Doručujeme aj počas víkendu. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Reklamácie do € vyriešime rovno na. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Popis: Predĺžte si trvanlivosť potravín jedným stlačením.


Nabídne také plně automatický provoz, kdy stačí jenom přiklopit víko a dále se už postará o vše potřebné. Jednoduché ovládání pomocí tlačítek. Světelná signalizace odsávání a svařování pro snadný přehled o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky