pátek 28. dubna 2017

Pračka tatramat

Pračky Romo a Tatramat. Stránka je věnována česko-slovenským pračkám a podobné technice. Prácou Tatramat je aj výroba unikátnych ohrievačov so solárnym či nepriamym ohrevom.


Tatramat voľné pracovné miesta vytvára vo viacerých krajinách Európy ako sú Nemecko, Holandsko, Česko, Maďarsko alebo Rusko. Svoje produkty dodáva okrem Európy najmä do USA, Kanady a ázijských krajín. STIEBEL ELTRON Slovakia, s.

TATRAMAT - ohrievače vody, s. Práčka ponúka pracích programov a špeciálne programy. V kategórii práčky nájdete predom, alebo vrchom plnené práčky, práčky vstavané a úzke práčky typu SLIM, ale aj rôzne mini práčky vhodné do menších obytných priestorov. Byla to pračka typu Tatramat 24 neodpružená, do níž se prádlo vkládá shora. Tatramatka, jak se jí lidově říkalo, ala pracích programů včetně programu na vlněné prádlo a možnosti úsporného. Použitím vysoko účinné bezfreonové polyuretanové izolace dosahuje celá produkce ohřívačů vody značky Tatramat mimořádně malý koeficient tepelných ztrát, díky kterému se ohřívače prosadily nejen na domácím trhu, ale i na evropském trhu.


Prodám viz foto tento motor na automatickou pračku tatramat 245. Mám k dispozici i jiné náhradní díly z této automatické pračky, která nebyla skoro používaná. Dobrý den tuto pračku jsem dostal od rodičů,moc se mi líbí.

Předem děkuji za sdělení typu a rozměru řemenu. Beroun, prodám Inzerát č. Jediná varianta je prát do 40°C, pak stačí připojení jen studené vody, teplou nemusíte zaslepovat, tam nic nepoteče. Tady je starší pračka na N sice typ 24 ne červený ale šedý uzávěr, mělo by to sedět. Jak mohu zapojit motor z aut. Ještě byla pračka typ 80s elektronikou ale vykony byly stejné.


Dodáváme náhradní elektrické topná tělesa do automatických praček. Většinu topných těles do pračky máme skladem k okamžitému odeslání. Pokud z naší nabídky nevyberete odpovídající topné těleso, zašlete potřebné údaje z výrobního štítku pračky (bližší informace nalezne kliknutím na odkaz zde) a podle uvedených údajů se pokusíme dohledat vhodné topné. Popis: Nabízím na NDy starou automatickou pračku Tatramat. Vtip o práčke tatramat : Zástupcovia firmy Tatramat boli v Taliansku vo firme Zanussi poučiť sa ako vyzerá reklamnaá kampaň.


Po prehliadke výroby išli na prezentáciu nového reklamného šotu, kde sa Claudia Cardinale za zvukov hudby vyzlieka a nakoniec svoj odev hodí do automatickej pračky a povedala: - Claudia prať nemusí, za. Typ programátoru je SJ 7- tento údaj se musí shodovat s Vaším ! Zároveň však prekročili nielen hranicu popradského regiónu, ale postupne sa etablovali aj na zahraničnom trhu. Stali sa jednoducho svetovými, a to najmä vďaka svojej kvalite a silnej. Nabízím dost starou (asi tak let) automatickou pračku Tatramat 501. Do poslední chvíle fungovala.


Asi před roky upadla dvířka zavírání a již jsem jiné nesehnal.

Kompletné informácie o produktoch značky Tatramat - ceny, hodnotenia, recenzie na jednom mieste. Produkty Tatramat na jednom mieste - Heureka. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Pokud je víken nebo se k vám opravář z nějakého důvodu dostane až za dlouhou dobu, doporučujeme jednou za čas spustit krátký program, popřípadě máchání, pokud vám to pračka umožní. Tím snížíte riziko, že vám prádlo začne plesnivět.


K praní můžete pro dezinfekci přilít i trochu octa, prádlu by to nemělo. V naší nabídce Domácích Elektrospotřebičů nemůžou chybět pračky, sušičky a žehličky. Tato mini pračka šetří místo i prostor, a proto se hodí zejména pro studenty a do domácností, kde je málo prostoru, jako jsou třeba menší kuchyňky, karavany a obytné přívěsy. Dnes jsou nedílnou součástí každé domácnosti a poptávka po stále modernějších spotřebičích neustále roste.


Jaké jsou nejoblíbenější značky praček na našem trhu a co jste o nich možná nevěděli?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky