pondělí 24. dubna 2017

Crisp mikrovlnka

Kombinácia mikrovlnného výkonu, grilu a panvice Crisp. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


The Crisp plate, the 3D microwave system and the quartz grill all work together to reach the high temperatures needed to bake crunchy foo like chips and pizza, in just a few minutes.

Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Znamená to,že když si pořídím jen mikrovlnku s grilem, tak nebude na kuřeti žádná křupavá kůrčička, jako když tam bude funkce crisp ? Na co všechno crisp používáte? Přece jenom už je to dražší mikrovlnka , tak bych se nerada zmýlila při výběru. Táto mikrovlnka s nadčasovým nerezovým dizajnom spája najväčšie výhody mikrovlnnej a klasickej rúry.


Okrem mikrovlnnej technológie môžete využiť varenie v pare, teplý vzduch, kremíkový gril, program pre rozmrazovanie pečiva do chrumkava a program Crisp vďaka ktorému bude vaše jedlo vo vnútri mäkké a šťavnaté s chrumkavou kôrkou navrchu. CRISP-DM stands for cross-industry process for data mining. It is a robust and well-proven methodology.

We do not claim any ownership over it. Unikátní funkce Crisp se postará o perfektně propečené a šťavnaté pokrmy. Funkce Stream zase připraví jídlo zdravě v páře. Navíc kombinaci klasické mikrovlnné a elektrické pečící trouby v podobě multifunkční mikrovlnné trouby si jednoduše zamilujete.


Pečenie do chrumkava – CRISP – mikrovlnka disponuje možnosťou horného aj dolného pečenia a dokáže zapiecť do chrumkava. Gril – v hornej časti mikrovlnky je špirála, ktorá funguje na podobnom princípe ako v klasickej rúre. Horúci vzduch – takto vybavená mikrovlná rúra dokáže nahradiť klasickú rúru.


Tématické fráze: koláč z mikrovlnky koláč v mikrovlnce kolac do mikrovlnky bramborak v mikrovlnce kolace z mikrovlnky topinky na crispu smažená cibule v mikrovlnce bramboráky v mikrovlnce crisp recepty recepty crisp bramborový koláč z mikrovlnky koláče na grispu řízek na crispu smažená cibule z mikrovlnky smažený řízek na. Pri použití funkcie Crisp mikrovlnka využíva grilovanie, zapekanie a varenie naraz. Jedlo je vďaka tomu skutočne chrumkavé a dokonale pripravené. So špeciálnou panvicou bude použitie tejto funkcie ešte lepšie. Aj keď sa v minulosti používali primárne na ohrev už pripraveného jedla, dnes na trhu nájdeme modely, v ktorých sa dá aj variť a grilovať.


Mikrovlnné rúry si za posledné roky získali v našich kuchyniach pevné miesto. Tak ako väčšina kuchynských spotrebičov, aj mikrovlnné rúry sa dajú rozdeliť na voľne stojace a vstavané. V prípade, že plánujete nákup mikrovlnnej. Uživatel tak může mikrovlnce „přikázat“, aby se se zapnula v určitém momentu nebo se zpožděním, dále si může hlasově zvolit intenzitu ohřevu i předvolený program například pro přípravu popcornu.


Tato patentovaná funkce zabezpečí upečení pokrmů do křupava shora o odspodu úplně stejně jako při tradičním pečení, ale za podstatně kratší čas.

Proto se pokrm při použití funkce Crisp připravuje se speciální pánví, dodáváné spolu se spotřebičem, nevysouší a zůstává šťavnatý. Voľne stojace mikrovlnné rúry sú obľúbeným spotrebičom v každej modernej domácnosti. Zohrejte si svoje jedlo rýchlo a jednoducho. Vyššie modely zvládnu aj rozmrazovanie, pečenie a grilovanie.


Ponúkame kompletnú ponuku vstavaných a voľne stojacich mirovlnných rúr od značiek Eta, Bosch, Mora, Whirlpool a ďalšie. Toto všetko za najvýhodnejšie ceny na MALL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky