čtvrtek 10. března 2016

Sencor sll 47

Celohliníkové tělo a možnost regulace intenzity světelného toku jsou idealní vlastnosti pro outdoor aktiviny. Kvalitné LED svietidlo by preto nemalo chýbať v žiadnej domácnosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. SENCOR SLL profi svítilna watt. Tato svítilna na 3× C články má světelný tok až 6lm a dosvit až na 5m.


Olcsó SLLElemlámpák árak, akciók. Csúcstechnológiás profi zseblámpa, praktikus szabályozható fénycsóvával, a termékcsalád legerősebb fényerejű képviselője. Zdrojom svetla je mimoriadne svietivá CREE LED dióda s výkonom W. Zdrojem světla je mimořádně svítivá CREE LED dioda o výkonu W. Odkazy na odborné recenzie. Az erőteljes, 10 wattos CREE XM-LTfényforrás fényereje elképesztő 600 lumen, mely 500 méteres hatótáv ot biztosít. Kompletné informácie k výberu.


A fényerősség és a fókusz állítható. Aktuális Sll ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Praktický klip na popruh. A W teljesítményű, extra nagy.


Celohliníkové telo a možnosť regulácie intenzity svetelného toku sú idealne vlastnosti pre outdoor aktiviny. Super svietivá W CREE LED dióda. Klikni za info o servisu.


PDV-om Količina Dodaj u košaricu. Sencor profesionalna svjetiljka SLL 47. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Toto svietidlo na 3× C články má svetelný tok až 6lm a dosvit až na 5m. Kvalitní zpracování, výborný zákaznický servis a skvělé recenze. Nakupujte na Kabelmanie.


Hodnotilo používateľov, priemerné hodnotenie z 5. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Přínášíme vám vysoce odolnou svítilnu vyrobenou z hliníku. Pro svou robustnost a vlastnosti je vhodná především na outdoorové aktivity.


Svítí díky vysoce svítivé W CREE LED diodě se světelným tokem 6lumenů. Prodlouženou záruku může zakoupit pouze koncový spotřebitel. Profesionalna svjetiljka moda jačine od i 1 Idealna za vanjske aktivnosti. Free Shipping Available. Vážení zákazníci z Jaroměřic n. Zboží objednané na e-shopu vám po dohodě dovezeme.


V případě nouze – mrazák, chladnička atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky