pátek 18. března 2016

Repasované kávovary

Nabízím odborně repasované kávovary do firemního provozu, do kanceláře nebo domácnosti. Najdete u mě také čistící prostředky, kávový servis nebo čerstvě praženou zrnkovou kávu. Repasované kávovary DeLonghi jsou v našem vlastnictví.


Jedná se o kávovary , které byly používány buďto pro krátkodobé pronájmy nebo pro pronájem kávovaru do kanceláře. Od počátku uvedení do provozu jsou pod naším technickým dohledem a vedeme jejich servisní historii. Kávovary značek JURA, DeLonghi, Siemens, AEG.

Nové i repasované kávovary se zárukou. Pozáruční servis pro kávovary u nás zakoupené. Vyberte si repasované kávovary značky La Cimbali. Je také výhradním distributorem kávy Caffé Trucillo a výběrových německých čajů Aldermann tee.


Luxusní automatické espresso DeLonghi, které vykouzlí chutnou kávu už od zrnka. Pokud milujete chuť čerstvě namleté kávy, ale přitom jí nechcete zažívat pouze v lepších kavárnách, jste na správné stránce. Dejte kávovarům druhou šanci!


Známe kompletní servisní historii námi prodaných a servisovaných kávovarů. Na všechny repasované kávovary poskytujeme záruku měsíců.

JURA espresso kávovary - ESHOP. Osazeno je nové čerpadlo a mlecí kameny mlýnku. Na repasované kávovary dáváme záruku rok.


Sortiment kávovarů rozčleňujeme na: presovače, kávovary na překapávanou vodu, kávovary pákové, vestavné kávovary , automatické kávovary. V poslední době jsou velmi populární kávovary na kapsle, které Vám připraví vždy perfektní druh kávy, který si zvolíte. Espressa nebo-li presovače na kávu. Mezi hlavní nabídku patří kávovary DeLonghi, kávovary Jura a kávovary Jura Professional.


Přidanou hodnotou je vlastní plný servis kávovarů, který zajišťujeme ve vlastním servisním středisku pro opravy. ECM Mechanika V Slim ECM Mechanika V Slim. Velmi úzký, ručně ovládaný dvouokruhový espreso stroj pro vaše nejvyšší.


Všetky naše repasované kávovary prešli kompletným servisom a sú riadne odvápnené, vyčistené, nastavené a pripravené k užívaniu. Ponuka repasovaných kávovaov je neustále vždy aktuálna. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Profesionální automatické a pákové kávovary pro baristy.


Spolehlivé a kvalitní italské stroje na přípravu lahodné kávy jsou neodmyslitelnou součástí pro všechny restaurace, kavárny a také cukrárny. Již deset let provozujeme specializovanou prodejnu s kávovary , kávou a vším, co je k přípravě dobré kávy potřeba.

Vystaveno máme více než padesát typů kávovarů a šedesát druhů káv. Naším cílem je každému poradit při koupi vhodného typu přístroje na přípravu tohoto oblíbeného nápoje. Jiný typ kávovaru se hodí do domácnosti, jiný do kanceláře a jiný do.


To vše za bezkonkurenční ceny a se zárukou!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky