čtvrtek 31. března 2016

Sencor shm 5270

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Predná časť držadla je osadená voličom rýchlostných stupňov a turbo tlačidlom pre maximálny výkon. Súčasťou balenia je sada šľahacích a hnetacích metiel a predovšetkým praktický tyčový nadstavec na mixovanie. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Sady šlehacích a hnětacích metel jsou z tvrdé nerezové oceli. See all the product information. Tekintsd meg a termék információit. Könnyen, egyszerűen dolgozhatja össze a hozzávaló alapanyagokat.


Sencor shm 5270

Használat közben csendes, de mégis maximális teljesítményt nyújt és az ergonomikus markolatnak köszönhetően garantálja a biztos fogást. Star ★ Stars ★ Stars ★ Stars ★ Stars not rated. Všetky informácie o produkte.


Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Kézi habverő keverőszár. A tartozékokat könnyen kioldhatod a gomb segítségével. Hand mixer with blender stick. All manuals on ManualsCat.


Sencor shm 5270

Sencor is for people with style that want to live life to the full. Sencor opens up a new world of culinary delights with food processors and stick mixers. S mixérem se snadno manipuluje, má velké knoflíky a ergonomicky tvarovaná rukojeť poskytuje velmi dobrý úchop. These days, few people beat food by hand.


Are you looking for a trouble-free whisk and kneader that is easy to store and guarantee the perfect result? It is a hand mixer with a stand in which it can knead any dough. Nástavce snadno uvolníte pomocí tlačítka. Ruční šlehač s tyčovým nástavcem.


Součástí balení je sada šlehacích metel, hnětacích metel a tyčový nástavec. Při vaření nemusí být nuda. Pořiďte si ruční šlehač od společnosti Sencor , který vás na první pohled zaujme svým hravým a nápaditým provedením. Přístroj se pyšní elegantním designem, jenž se stane ozdobou každé kuchyně. Rýchle, skladné a praktické.


Pre tieto vlastnosti si ručné šľahače obľúbili už naše babičky. Vďaka šľahacím a miešacím metlám s nimi zvládnete ľahkú a rýchlu prípravu kaší, krémov a ľahších ciest v ľubovoľnej nádobe alebo hrnci. Kas otsite internetist soodsamaid hindu? Võrrelge erinevate e-poodide hindu, leidke soodsaim ja säästke raha!


PDV je uračunat u cenu. Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Sady šľahacích a hnetacích metiel sú z tvrdej nerezovej ocele.


Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky