středa 30. března 2016

Kráječ brambor

Kráječ brambor

Spirálový kráječ brambor a zeleniny je zařízení, které umožňuje připravit spirálovitý, ozdobný tvar. S jeho pomocí můžete vytvořit například dlouhou spirálu z jedné brambory, jak je znáte z festivalů nebo farmářských trhů. Kráječ je vyroben z nerezové oceli. Stabilitu zajišťuje protiskluzová gumová přísavka. Vyzkoušejte kvalitní a levné pomůcky do kuchyně.


Vyroben je nerezové oceli. SPIRÁLOVÝ KRÁJEČ BRAMBOR ELEKTRICKÝ PROFESIONÁLNÍ Smažené jídlo je zábava. A jak si takovou spirálu doma udělat, vám hned řekneme. Připravíte si syrový brambor a kráječem vykroutíte spirálu, kterou následně osmažíte.


Práce s ním je velmi jednoduchá – vložíte brambor či jinou zeleninu, pomocí páky protlačíte skrz mřížku a je hotovo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Konzumace brambor je přínosná, díky obsaženému draslíku či vitamínu C. Výhodou brambor je snadná skladovatelnost – vydrží ve správných podmínkách velmi dlouhou dobu. Brambory jsou nejčastěji podávány jako příloha.


Při podávání jako hlavního chodu se jedná nejčastěji o nějaký typ zapečených brambor. Materiál: pocínovaná ocel. Díky tohoto vychytaného kráječe si budete moct připravit smažené bramborové spirály nebo lahodné plněné brambory.


Velikost otvorů pro krájení cca 7xmm. Twister chips spirálový kráječ brambor a zeleniny. S pomocí tohoto kráječe můžete vytvořit dlouhé spirály z brambor (twister chips) a poté ufritovat, jak to znáte z festivalů, trhů nebo poutí. Stroj je vyroben z nerezové oceli.


Je vybaven gumovou přísavkou. Ruční kráječ na hranolky a zeleninu nerezový - Küchenprofi. Find Audited China Manufacturers of Sculpture Wholesale. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun.


Kuchyňské kráječe také snadno oloupou ananas, zbaví pecky mango a připraví ozdobné spirály z mrkve, brambor nebo okurek. V- KRÁJEČ BÖRNER ORIGINAL VPOWERLINE PROFI SET S MULTIMAKEREM Barva: Fialová. Sleva - - Spiralizér Delimano Brava na zeleninu.


Alessi designové kráječe na pizzu Tai. Nerezový kráječ na knedlíky vám v mnohém usnadní práci při přípravě knedlíku. Krájet můžete však i sýrové nebo sladké piškotové rolády, měkké sýry typu mozarella apod.


Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Vynikající pro přípravu originálních bramborových spirál. Souprava obsahuje jehlice z oceli pro smažení i pečení bramborových spirál, spirálový kráječ a masivní rukojeť jsou vyrobeny z odolného plastu. Vhodné do myčky bramborový twister, který dělá zábavné spirály sada obsahuje: držák brambor , plastový kráječ (spirálový řezač) a kovové spinky. Charakteristika produktu:- Manuálne zařízení pro krájení.


Nepostradatelný pomocník v každé kuchyni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky