pátek 11. března 2016

Kuchyňská pinzeta

Vynikající pro přípravu a podávání pokrmů, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. Kuchařská pinzeta pro snadné obracení a manipulaci s pečeným a grilovaným masem. Komfortní uchopení pro snadnou manipulaci. Tepelně odolné až do 2°C. Pinzetu lze zakoupit ve značkovém eshopu.


Vhodné zejména pro potažené pánve. Díky kuchyňské pinzetě snadno odstraníte rybí kosti či peří z křidélek. Více fotografií a informací.


Jednoduchý elegantní design zajistí nejen, že se vám bude tato pinzeta vyjímat v kuchyni, ale díky bezespárovému povrchu je velmi hygienická, snadno se udržuje a čistí. Je opatřena praktickým očkem pro zavěšení, a tudíž ji budete mít při. K č (Euro) na objednání. Pinzeta je opatřena praktickým očkem pro možnost zavěšení,. Kč (Euro) na objednání.


Kuchyňská servírovací pinzeta. POPIS Tato kuchyňská pinzeta z kolekce Hello FUNctionals od výrobce WMF vám poslouží při otáčení masa a zeleniny, využijete ji při přípravě mořských plodů, při smažení či grilování a také při samotném servírování. Kuchařskou pinzetu využijete při smažení nebo jiné úpravě potravin na pánvi, kdy můžete kousky pokrmu snadno obracet a manipulovat s nimi. Tescoma PRESTO kuchyňská pinzeta.


Tato pinzeta PRESTO je nenápadný a skromný,ale důležitý pomocník. Usnadní vám jakoukoliv práci s drobnými pokrmy. Využijete ji například při vytahování okurek nebo feferonek z hlubokých sklenic,při obracení steaků a zeleniny na grilu,při přenášení drobně nakrájených jídel ze servírovací mísy přímo na talíř. Věděli jste, že pinzeta se náramně hodí také do kuchyně? Vynikajúca ako klasická pinzeta , široké kliešte aj varecha, vhodná aj pre riad s antiadhéznym povrchom, ktorý nepoškodí.


Dlouhá pinzeta do kuchyně - Diskuse - Dlouhá pinzeta do kuchyně se rozebírá na Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jsou velice jednoduché, ale zároveň jsou považovány jako jeden z nejvšestrannějších nástrojů. Využít je můžete při přípravě salátů, obracení steaků nebo vyndávání toastů. Pinzeta - obracečka najde široké uplatnění ve Vaší kuchyni - při pečení, smažení, vaření, grilování, při dekorování pokrmů.


Můžete ji mýt v myčce na nádobí. Materiál: kvalitní nerez. Dlouhá kuchyňská pinzeta s protiskluzovými vroubky na špici a celkovou délkou cm. Vnější design žebrování umožňuje pevný a přitom jemný úchop. Praktický pomocník do každé kuchyně, který je vhodný i na antiadhézní povrchy.


V sortimentu naleznete odpadkové koše, chlebníky, žehlicí prkna a nabídku zahradního nábytku. Napoleon Kartáč na trubicové hořáky. TESCOMA kuchyňská pinzeta malá PRESTO. SOL Grilovací vidlička cm. Je kovová a velmi odolná.


Jde o materiál tvarově stabilní, jenž odolá potravinovým kyselinám a snadno se čistí. Pro úsporu času lze pinzetu mýt v myčce nádobí. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Je součástí produktové řady LEO od značky BergHOFF a je perfektní pomůckou na obracení jídel při smažení. Aukro Dům a zahrada Zařízení Vybavení do kuchyně Ostatní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky