úterý 29. března 2016

Bosch reklamace

Nezáleží co, nezáleží kde. Jakého spotřebiče se záležitost týká? Na těchto stránkách najdete užitečné informace o odstraňování záva případně o pravid. V případě sporné reklamace rozhodne Prodávající o jejím přijetí do tří pracovních dnů ode dne uplatnění reklamace.


Záruka a nároky z odpovědnosti za vady se nevztahují na zboží, u kterého byla reklamace uplatněna po uplynutí stanovené záruční doby, a dále na opotřebení zboží způsobené jeho užíváním. V případě reklamace zboží prosím vyplňte reklamační formulář a odešlete libovolnou formou na naši adresu (e-mailem, faxem nebo poštou).

Váš požadavek bude okamžitě zpracován a nejpozději do následujícího pracovního dne budete písemnou formou informováni o způsobu řešení reklamace a předpokládané době trvání. Reklamace Na veškeré námi dodávané výrobky, platí pro kupující spotřebitele záruční doba měsíců (popř.měsíců u zboží zakoupeného pro komerční využití). Autorizovaný servis posoudí oprávněnost reklamace a podle povahy vady výrobku rozhodne o způsobu řešení reklamace. Seznam autorizovaných servisů je k dispozici zde. Doba, po kterou zákazník nemůže výrobek z důvodu vady používat, se do záruční doby nepočítá.


O tuto dobu se záruční doba prodlužuje. Jako spotřebitel máte právo do dnů odstoupit od smlouvy. To neplatí v případě, že nás pověříte, abychom s opravou začali ihned – jen tak můžeme vaši objednávku vyřídit co nejrychleji.

Rezervujte si zcela jednoduše a online váš termín pro servis, STK a opravy. Navštivte naše globální webové stránky. Přejít na tiskové forum.


Přijmutím nám umožníte sledovat vaše aktivity na této stránce a přizpůsobit vám inzerci. Při odmítnutí použijeme cookies pouze k statistickému měření. Nikoliv do vyzvednutí zákazníkem! Bosch v sociálních médiích. Pokud bylo zboží zasláno přepravní službou, bude po vyřízení automaticky zasláno na.


Doba trvání reklamace se počítá od druhého dne po přijetí do dne vyřízení reklamace. Zároveň informujeme naše reklamní partnery a analytiky o Vašem používání naší internetové stránky. Po vyřízení reklamace prodávající upozorní o ukončení reklamace kupujícího telefonicky, SMS nebo e-mailem.


Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. It's Easy with eSpares! Shop Everything you Need on eBay!

Vyřízení reklamace nebo opravy profesionálního nářadí BOSCH nebylo nikdy jednodušší. Svoz profesionálního nářadí BOSCH do servisu je pro Vás zdarma. Kontaktujte přímo výrobce a vyřešte celý proces v co nejkratším čase.


Přesný postup naleznete v odkazech níže. Bezstarostný servis poskytují tyto značky: BOSCH , DREMEL ZDE METABO ZDE NAREX ZDE DEWALT. Proto jsme pro Vás záruku prodloužili. Pro všechna modrá elektrická nářadí a měřidla pro řemeslníky, která jste zakoupili od 1. Reklamace : V rámci našich služeb Vám nabízíme beztrarostný servis na určité druhy našeho zboží.


V rámci reklamace si u Vás zboží vyzvedneme a poté Vám ho i přivezeme. Nová reklamace Moje reklamace Aut. Vrácení zbo ží Pojistná událost. Zboží, jemuž je na území ČR zajišťován autorizovaný servis, doporučujeme reklamovat v těchto servisech. Toto doporučení se týká následu.


Specializovaná síť prodejen se širokým sortimentem elektro v Čechách, Moravě i na Slovensku. Každý týden nový akční leták, doprava zdarma do km.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky