středa 16. března 2016

Nože na zeleninu

Nože na zeleninu

Nože na zeleninu mají krátké a velmi špičaté ostří. Opravdu užitečný nůž, který využijete v kuchyni každý den. Ideální na čištění a krájení zeleniny a ovoce. Nůž na zeleninu má ostrou špičku a kratší délku čepele. Je vynikající pro drobné práce s menšími kusy ovoce, zeleniny nebo pro vykrajování paprik.


Jeho platnost se také projeví při loupání surovin v ruce. V naší nabídce naleznete nože od předních německých a francouzských výrobců, kteří kladou důraz na design i funkčnost. We will help you with your selection. Wide assortment of brands Victorinox, Tescoma, CATLER and many more. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Nůž na krájení zeleniny patří k nejčastěji používaným nožům v kuchyni, a proto byste si měli pořizovat nože , které mají velmi kvalitní ostří a správný tvar. Môžete s nimi krájať a porcovať zeleninu aj ovocie, okrajovať, lúpať, ale tiež napríklad vyrezávať jedlé dekorácie, to sa hodí na záhradné oslavy, párty alebo svadby. Nôž na zeleninu má krátku čepeľ, ktorá môže byť rovná alebo zahnutá. Originální japonské kuchyňské nože MAC.


Nože na zeleninu

Svět těchto nožů nás okouzlil a stal se naší vášní, kterou chceme „infikovat” ty, kteří, oceňují nejvyšší kvalitu provedení, odolnost, fenomenální ostrost a stylový design. Můžete s nimi krájet a porcovat zeleninu i ovoce, okrajovat, loupat, ale také například vyřezávat jedlé dekorace, to se hodí na zahradní oslavy, párty nebo svatby. Ostrá špička slouží pro vykrajování kazů. Kvalitní nože na zeleninu jsou pro vaření základem.


Victorinox nůž na rajčata 11cm zelený Oblíbený zubatý nůž na rajčata, tzv. Vybírejte z 3produktů v kategorii nože. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Sú ideálne na krájanie, čistenie a dekorovanie ovocia a zeleniny. Lze mýt v myčce nádobí, doporučuje se však ruční mytí.


Wüsthof z nožířského města Solingen. Od levných nožů s barevnou rukojetí po luxusní kované nože s dřevěnými střenkami. Vám usnadní práci se zeleninou a ovocem. SUNCRAFT skvěle padnou do ruky a jejich ostré čepele bez problému oškrábou jakoukoliv zeleninu , ovoce a brambory. Loupací nože SUNCRAFT díky speciálně tvarované čepeli výborně a tence oloupou ovoce i zeleninu.


S nožem na ovoce a zeleninu nakrájíte pohodlně i plody s tuhou slupkou a měkkou dužinou, třeba rajčata nebo papriky. Nerezové čepele nožů na ovoce a zeleninu mají profilované ostří zakončené vidličkou, kterou nakrájené plátky snadno naberete a přemístíte. V nabídce jsou také speciální. Menšie kuchynské nože , určené na prácu so zeleninou a ovocím.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Představení kuchyňského nože na zeleninu značky Güde Solingen. Ručně kovaný nůž a polymerovou rukojetí pro krájení zeleniny a drobné práce v kuchyni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky