středa 30. března 2016

Odšťavňovací mlýnek

Mechanický mlýnek na odšťavňování vylisuje, při správném postupu a kombinaci, šťávu téměř ze všech druhů ovoce a zeleniny, obilných trav, bylin a klíčků. Při použití měkkého ovoce připraví spíše pyré nebo hustou šťávu s vysokým obsahem vlákniny. Odšťavňování probíhá díky drcení a tlaku, který.


Součástí návodu jsou postupy výroby některých oblíbených džusů. Na odšťavňovací mlýnek poskytujeme záruku v délce měsíců.

Je tato recenze užitečná? Mlýnek na ovoce je vyroben z kvalitního materiálu a zaručuje maximální zpracování surovin s minimem nevyužitých odpadních látek. Výsledná šťáva si zachovává všechny hodnotné látky, včetně enzymů. Mlýnek odšťavňovací pro výrobu šťáv, marmelá ovocných pyré ze syrového a vařeného ovoce nebo zeleniny, vyrobený z pocínované odlévané oceli, vybaven sítkem pro oddělování jader a vylisovaného ovoce nebo zeleniny, opatřen šroubovou svorkou s gumovou podložkou pro pevné přichycení k pracovní desce bez jejího.


Včera jsem úplnou náhodou objevila vaše stránky a moc se mi líbí. Hledala jsem odkaz na odšťavňovací mlýnek na ovoce a našla vás. Urodilo se mi hodně rybízu, černého i červeného, v mrazáku už není místo a tak jsem se rozhodla, že z něj připravím sirup.


A k tomu jsem potřebovala tento mlýnek.

Zajistěte si vitamíny bez konzervačních látek či barviv. Prodej mlýnku realizujeme do hodin po celé ČR balíky. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Bamix Mlýnek 1ml Bamix mlýnek o objemu 1ml byl navržen k mletí suchých surovin jako je například cukr a káva. Velmi rychle namele čerstvou směs koření na vaření, tvrdý sýr, sušené ovoce, ořech.


ODŠŤAVŇOVACÍ MLÝNEK NA OVOCE Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu! Prosím, přečtěte si tento návod k obsluze, než začnete mlýnek používat. Návod doporučujeme uschovat i pro pozdější nahlédnutí. Mlýnek se kterým snadno odšťavníte především drobné ovoce. Vynikající na lisování rybízu, nebo malin.


Mlýnek stačí z vrchu naplnit ovocem, za pomocí kličky točit a prolissovaná šťáva jde rovnou do misky, kterou dáte k výpusti tohoto mlýnku. Celokovový ruční mlýnek. V horní části mlýnku je násypka navazující na podlouhlé tělo mlýnku, které je opatřeno z boku výtokovým otvorem na šťávu a na konci otvorem pro vylisované zbytky ovoce.

Klika je na opačném konci těla mlýnku. Litinový odšťavovací mlýnek na ovoce se stane vaším šikovným pomocníkem při přípravě domácí ovocné šťávy a marmelád. Je ideální pro zpracování drobného ovoce, jako jsou maliny, ostružiny, rybíz, jahody.


Popis: Ruční mechanický kovový mlýnek s dřevěnou rukojetí a plastovou podložkou. Mlýnek je zabalen v plastovém sáčku a je uložen v papírové. Ovoce i zelenina si zachovávají velké množství vlákniny.


Pro odšťavňování se využívá šneková hřídel. Vylisovaná šťáva odtéká bočním otvorem v. Litinový odšťavňovací mlýnek na ovoce je ideální pro zpracování drobného ovoce (malin, ostružin, rybízu, jahod), ze kterého připravíte výtečné domácí šťávy a marmelády. Jinak řečeno, lze s ním snadno a rychle zpracovávat ovoce z vlastní zahrady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky