úterý 29. března 2016

Eta 2075 90000 ambo

U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy. Již nemusíte být odkázáni na kupované mleté maso.


Má kovová převodová kola, tvrdý nerezový nůž a destičky. Milujete domácí burgery, sekanou, klobásky či jitrnice? A rádi si tyto laskominy sami připravujete?


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Praktický a silný mlýnek na maso ETA Ambo s praktickým příslušenstvím na výrobu Kebbe a domácích uzenin. Celý popis a technické parametry.


Tekintsd meg a termék információit. Pripravujte jedlo s chuťou, vďaka jedinečnému mlynčeka na mäso. Hledáte do kuchyně spolehlivý mlýnek na maso?


Dokonale a rychle mele nahrubo i na jemno všechny druhy masa nebo ryb, jednoduše se sestavuje a umývá. Nájdených: 1produktov. Nástavec na těstoviny V. Nerezový mlýnek na maso ETA Ambo je vhodný pro mletí všech druhů masa. Hodnotilo používateľov, priemerné hodnotenie z 5. Mlecí nôž je z kvalitnej a tvrdej nerezovej ocele.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Také možnost strouhání zeleniny, sýra a přípravy cukroví. ETA na tento produkt poskytuje prodlou enou záruku roky na motor. Ima kovinske zobnike, trden nerjaveč nož in ploščate nastavke.


Akcija - podaljšana garanc. Az élelmiszerek széles körének reszelése és szeletelése sohasem volt ennyire könnyű. A kedvenc ételek tökéletes őrlését fém fogaskerekek és kemény rozsdamentes acél darálókés és lemezek biztosítják. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov. Kvalita Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou. Ambo je vybaven celou řadou různých nástavců, což rozšiřuje možnosti využití.


Můžete si vybrat, jak má být výsledná masová hmota hrubá. Dva nástavce na plnění uzenin a masové trubičky Kebbe se hodí vždy, když. Mlecí nůž je z kvalitní a tvrdé nerezové oceli.


Díly je možné mýt v myčce nádobí. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky