čtvrtek 31. března 2016

Sencor sct 4058mr

A készülék számos funkciójának köszönhetően praktikusan használható, valamint remek szórakoztatást biztosít utazás közben. A great car radio can make your make your family trips or shopping sprees a real pleasure. Free Shipping Available. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Sencor Autórádió boltok, képek. Huge Range Of Fluorescent Tubes. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Működik kértéyról és USB csatlakozóról is. Jó ár és a két év garancia is jól hangzik.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Rated by users, average rating of 3. Lehetséges USB csatlakoztatása, így akár saját zenéit is lejátszhatja. Ami tetszik: Jól néz ki. Támogatja az MPés a WMA formátumokat.


Szállítási idő: várható szállítás 5-nap. Cenově dostupné autorádio bez CD mechaniky, které je ideální volbou pro každého kdo nepotřebuje BlueTooth. Zobacz inne Radioodtwarzacze samochodowe, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Dál už hledat nemusíte!


Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod je nedílnou součástí.


Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Kromě poslechu hudby ve formátu MPnebo WMA je možné poslouchat také. Hasonló termékek kedvező áron. Főoldal Autó Autórádió Összes kategória Vissza. Izvrstan auto radio može od obiteljskih putovanja ili kupovine stvoriti pravi užitak.


A SENCOR márka továbblépését a japán minőség és tradíciók, valamint az európai üzleti intelligencia ötvözése jelentette - de az elsődleges iránymutatók között biztos helyen továbbra is a szív áll. Radioja gjithashtu ka një ekran LCD për qasjen në informata. Përpos radio stacioneve, me anë të kësaj pajisje ju mund të dëgjoni edhe muzikë.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky