čtvrtek 10. března 2016

Multon pod ubrus

S multonem už vám žádný ubrus neuteče! Tato protiskluzová podložka pod ubrus brání jeho posunu a navíc tlumí hluk při pokládání předmětů. Nabízíme kusový multon i metráž. Spolehlivá podložka pod ubrus zabraňuje posouvání ubrusu a chrání stůl. My pro vás multony máme připravené v obšité i neobšité formě na kusy, v pásech a na metráž za zvýhodněnou velkoobchodní cenu.


Tlumí nárazy a omezuje klouzání ubrusu. Přispívá k vysokému komfortu pohodlí klientů vaší restaurace, důležitou schopností je také tlumení zvuku pokládaných předmětů na stůl. Multon – praktická podložka pod ubrus. MULTON protiskluzná podložka pod ubrus šíře 137.


Protiskluzová podložka pod ubrusy, dodá komfort Vašemu stolování, připoužití této podložky Vám již ubrus nebude klouzat, při pokládání talířů a sklenic je povrch příjemně měkký a nádobí nebouchá o pov. Hodnocení produktu: 1. Kvalitní povlečení a ložní soupravy, prostěradla, přikrývky, ubrusy, bytový, restaurační a hotelový textil z eshopu Profitex - Prostějov. Nedílnou součástí prostírání je i podklad pod ubrus (chránič na stůl). Hlavní funkcí podkladu je tlumení předmětů uložených na stole, další funkci je zabránění posouvání ubrusů uložených na stolech. Podklad se dá v případě znečištění prát až na st.


Praktická podložka zabraňující posunu ubrusu a jeho shrnování. Podložka pod ubrus multon je nepropustná a dodává se k vlastnímu střihu. Zabraňuje shrnování a posunu ubrusu po stole, je nepropustný, chrání desku stolu před vlhkem.


Brání klouzání ubrusu po desce stolu, chrání stůl před opotřebením a tlumí zvuk při pokládání pokrmů a je nepropustná. Froté multon pod ubrus v bílé barvě. Zabraňuje zvlnění a klouzání ubrusu, tlumí nárazy nádobí, s našitou stahovací gumou, snadno se navléká a netvoří nežádoucí záhyby, snadná a rychlá údržba, rychleschnoucí materiál. Klasický multon pod ubrus v přírodní barvě s gumovou tkanicí na utažení. Strana k ubrusu 1 polyester Strana ke stolu 1 měkčené PVC.


Odkazy na odborné recenze. Materiál: acrylová plsť s latexovým potěrem. Kompletní informace k výběru. Komentáře ke slovu multon přidat nový komentář Zatím žádné komentáře. Knihy Hádanky a kresby pro školáky autor: neuveden Hravá.


Ubrus , potah na koktejlový stůl, napron, prostírání nebo šerpa nejen pro slavnostní tabuli. Aby ubrus neklouzal, nabízíme podložku multon pod ubrusy nebo různé spony na ubrus a lepící pásky pro rautovou sukni. Ubrousky látkové pro slavnostní prostírání, papírové ubrousky pro které máme řadu stojanů a držáků vhodné. Díky šířce víme podklady dodávat v různých rozměrech. Hlavním úkolem podkladu - multonu je tlumit různé předměty na stole (příbory, talíř, dekorace) a zabraňuje posouvání ubrusů na stole.


U nás nakoupíte vše pro gastronomii! Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Seznam zboží v kategorii Prostírání na stůl, originální ubrusy, běhouny aj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky