úterý 22. března 2016

Elektrická udírna

Ovládání udírny pomocí chytrých telefonů ! Po letech vývoje a testování stávajících udíren v. Udit lze i na roštech, kterých se vejde až nad sebou. Neobávejte se složitého nastavování - digitální ovládací jednotky na obou typech udíren nastavíte během minuty, jednoduše a naprosto intuitivně. Přenosná elektrická PADESÁTKA je nejoblíbenější udírna v naší nabídce a výborně se hodí domácí uzení od jara do podzimu.


Vejde se do ní například středních pstruhů, cca klobás a nebo třeba 10kg krkovičky.

KAISER elektrická udírna PADESÁTKA nerez. Přenosná PADESÁTKA je nejoblíbenější udírna v naší nabídce a výborně se hodí pro domácí uzení od jara do podzimu. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. TEPRO, Borniak, Orange county smokers a dalších. Elektrické udírny Elektrické udírny skladem.


Milujeme uzení a uzený taky pochopitelně. A tyhle fortelný mašiny tady u nás v Křižanově vyrábíme. Není to žádnej aušus, ale poctivá ruční práce.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pokud slavíte ve větším počtu, jste úspěšní rybáři, kdy v této udírně vyudíte ryby dlouhé až téměř jeden. Kouřem provoněné pokrmy jsou během hodiny připravené k jídlu. Nejsou určeny k dlouhodobějšímu skladování.


V udírně ANUKA si však můžete rychle připravit vždy čerstvé uzené. Domácí elektrická udírna s vylepšenou izolací pro dosažení vyšších teplot. Kaiser Šedesátka elektrická udírna s grilem rošty. Pokud si chcete pohrát s precizním nastavením teploty, je pro vás jako dělaná udírna s digitálním ovládáním.


Pokud máte nekomplikované ovládání bez zbytečných serepetiček, určitě se vám bude zamlouvat elektrická udírna s manuálním ovládáním. Hodnocení produktu: (recenzí). PŘENOSNÁ ELEKTRICKÁ PADESÁTKA - udírna vyrobena v Česku. Je to nejoblíbenější udírna v naší nabídce a výborně se hodí pro domácí uzení od jara do podzimu.


Přidat do seznamu přání. Mimo masa se běžně udí například sýry , ale i pivo , whisky , zelenina , houby nebo i vejce. Nejlepší poměr mezi cenou a objemem udírny v nerezové variantě. Ve dvou programovatelných režimech uzení nastavíte buď čas a teplotu uzení nebo cílovou vnitřní teplotu masa.


Tu udírna stále sleduje díky integrovanému teploměru v sondě, kterou do masa zasunete. Udírna je vybavena chytrým systémem uzení.

Prosklenými dvířky můžete tu voňavou symfonii průběžně sledovat anebo se. Vůni uzeného masa odolá jen málokdo. Dnes už nemusíme složitě hledat prostory ani si vyhrazovat dostatek času na jeho přípravu.


K tomu, abychom si mohli pochutnat na dobře vyuzené klobáse, šunce či rybě nám totiž poslouží domácí elektrická udírna , v níž si připravíme jakýkoliv pokrm. Je to snadné, rychlé a výsledek stojí za to! Jednou z nich je velmi snadná instalace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky