pondělí 28. března 2016

Sanitace výčepního zařízení

Doporučujeme pravidelně proplachovat a provádět sanitaci Vašeho výčepního zařízení. Jediná bakterie může pivo během několika hodin změnit na nepoživatelné a tak Vám zkazit Vaši pivní akci. V restauraci, nebo tam, kde se denně točí pivo, je pravidelná sanitace výčepních rozvodů nezbytná.


Jedině tak se zajistí perfektivní kvalita nápojů a odstraní se usazeniny, které by jinak výrazně ovlivnily senzorické vlastnosti nápojů. Strojová sanitace výčepních zařízení přístrojem SWING s technologií BubbleCraft a chemií k tomu určenou s použitím sanitační kuličky (možno i bez) se hodí ja.

Chemická sanitace výčepního zařízení. Sanitace pivního chlazení pomocí sanitační sady. Sanitační sada obsahuje: sanitační su sanitační roztok DOPILINE 5l, mycí karáč. A vůbec to není žádný zbytečný vynález moderní doby. Stačí si připomenout idylickou dobu Hrabalových Postřižin, kdy chodili po hospodách takzvaní hubkaři.


V případě že nedochází k pravidelnému proplachování. Pro dokonalé provedení sanitace kompletního chladicího zařízení použijte sanitační kuličku, kterou vsadíte do hadice za naražeč a “proženete ji” vedením.

Nezapomeňte z výčepního kohoutu rozdělat kompenzátor pro snažší vyndání sanitační kuličky. Při sanitaci nezapomeňte na výčepní kohout a naražeč. Přečtěte si více informací. Servis výčepního zařízení.


Samozřejmostí je zapůjčování výčepního zařízení - zajištění mobility po dobu opravy. Zajistíme repasování chladičů, výčepních stojanů včetně kohoutů a ostatních armatur. JAK PROVÁDĚT SANITACI POZOR! VODOU (sanitační adaptér) : Sanitační adaptér připojte k vodovodnímu řádu pomocí ½“ hadice. Sanitací se zahubí mikroorganismy (plísně, houby a bakterie), které mohou kontaminovat víno.


Tímto způsobem prodloužíte trvanlivost vína stáčeného do PET lahvi, které si zákazník odnese domů a také. Vyřeš jednu z výzev a připrav technický koncept řešení. Potravinářská chemie, kvasinky pro vinařství, poradenství v oboru hygiena potravinářských provozů, zpracovávání HACCP konceptů dle potřeb zákazníka, výčepní technologie pro gastronomii, přívěsy na čepování nápojů, školící činnost, překladatelská činnost z angličtiny a němčiny.


Prodej čistících a mycích prostředků pro restaurace. LINDR sanitační přístroj SP 80. Zařízení SP je určeno k čištění nápojových vedení tlakem vody a vzduchovou vibrací.

C) s čistícím přípravkem a kartáči a opláchnout studenou vodou a nechat odkapat na zařízení pro odkapání sklenic Směrnice č. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Nepodceňujte vybavení svého výčepního zařízení.


V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Kč (včetně dopravy) sanitace výčepního zařízení nebo výčepní okruhy 520Kč (včetně dopravy) každý další okruh 100Kč. Jak vypadá nesanitované stáčecí zařízení.


Další podrobnosti se vždy dočtete v návodu u každého zařízení. Jistě vás ale bude zajímat správné natlakování, které se liší podle druhu stáčeného nápoje a typu plynu. Rádi bychom změnili zažitý omyl, že chlazení na pivo je pro obyčejného člověka nedostupné. Provádíme i sanitace výčepních zařízení.


ZDE zjistíte, že výčepní zařízení si může dovolit každý. Jeho pořízení je jednoduché a cenově přijatelné. Výčepní zařízení české výroby je kvalitní a bez kompromisů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky