středa 1. července 2015

Sencor sbs 6015wh

Képes a mért tömeg, a testvíztartalom, a zsírszázalék valamint a csontsűrűség kijelzésére, mindemellett meghatározza a testtömeg index értékét is. Wellness môžete vychutnávať v každom ročnom období. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Veškeré informace o produktu. Tekintsd meg a termék információit.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Měří procentuální obsah tělesného tuku, vody, svalstva a kostí. Funguje i jako klasická váha na běžné vážení postavy.


Funkce Auto-On vás zváží ihned po nastoupení na váhu a dotykové ovládací senzory ulehčí práci s váhou. Váživost do 1kg s rozlišením 1g. Chcete doručit zboží do Česka? Zobacz inne Wagi łazienkowe, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Free Shipping Available.


Sencor on inimestele, kellele meeldib stiil ja täiel rinnal elamine. Sencor avab uue maailma kulinaarsete hõrgutisteni köögikombainide ja saumikserite kaudu. Jó ajánlatok ügyes döntésekhez Gyártó: SENCOR edigital.


Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Nekupujte, nejprve se podívejte na hodnocení a testy v kategorii Osobní váhy. Kas otsite internetist soodsamaid hindu?


Võrrelge erinevate e-poodide hindu, leidke soodsaim ja säästke raha! Dál už hledat nemusíte! Kromě klasického vážení měří i obsah tělesného tuku, vody, svalstva a kostí.


Megbízható, gyors, pontos. Meria percentuálny obsah telesného tuku, vody, svalstva a kostí. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Funkcia Auto-On vás zváži ihneď po stúpnutí na váhu a dotykové ovládacie senzory uľahčia prácu s hmotnosťou. Fitness váha, meria percentuálny obsah telesného tuku, vody, svalstva a kostí, funguje aj ako klasická váha na bežné váženie postavy, dotykové ovládacie senzory, váživosť do 1. Minden nap új ajánlatok lealkudott árakon! Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! LCD display, up to 1kg (sensitivity 1g) 27.


Osobní váha Sencor vám pomůže mít přehled o tom, z čeho se skládá vaše tělo. Vážení zákazníci, Vzhľadom na aktuálnu situáciu sme sa rozhodli dočasne pozastaviť možnosť prevzatia tovaru na osobný odber. Vzhľadom na veľké množstvo zákazníkov, ktorí denne navštívia našu predajňu osobného odberu v Bratislave, sme sa rozhodli pre toto opatrenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky