středa 5. října 2016

Whirlpool mikrovlnná trouba crisp

Whirlpool mikrovlnná trouba crisp

Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Hack for Soap Scum Removal: Clean your shower and tub in less than minutes - Duration: 22:47. Podle nich přizpůsobuje svůj výkon, čímž vám ušetří energii a ještě zajistí dokonalý výsledek.


Nechte se unést funkcí Crisp , která propéká jídlo rovnoměrně, a výsledkem jsou šťavnaté pokrmy. Ale díky unikátní technologii 6. Volně stojící mikrovlnná trouba s celkovým objemem l, dotykovým ovládáním a přehledným LED displejem pro talíře s průměrem až cm. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Kombinácia mikrovlnného výkonu, grilu a panvice Crisp. Unikátna technológia zabezpečí prípravu pečeného jedla v mikrovlnke - špeciálna Crisp panvica pečie jedlo zospodu, gril zvrchu a mikrovlnná energia ho upravuje zvnútra.


Rúra je vhodná do hornej skrinky kuchynskej linky, ovládací panel pristroja je doplnený zeleným grafickým displejom. Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba Technologie 6. Disponuje funkcí Crisp , gril, horkovzdušný ohřev, vaření v páře. Rozmrazovanie chleba a pečiva v mikrovlnnej rúre so súčasným zapekaním Crisp. Moderní mikrovlnná trouba vás může překvapit především rozsahem funkcí, které zvládá.


Whirlpool mikrovlnná trouba crisp

Na co se tedy zaměřit při výběru? Mikrovlnné trouby, AP Servis. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Trouba se dá ovládat výhradně dotykově.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Zaujme nejen svým stříbrným provedením a moderním designem Absolute, ale především svými funkcemi. Vybavení grilem, Crisp talířem, nádobím pro vaření v páře a speciálními programy sešestým smyslem napovídá o možnostech, které. Unsubscribe from AP Servis?


Whirlpool mikrovlnná trouba crisp

Funkce Crisp , vaření v páře a horký vzduch. Objem l - umožní vám připravovat. Ta umožní rychle dosáhnout vysokých teplot a na speciálním Crisp talíři zahřívat pokrm ode dna. Díky tomu je veškeré pečení krásně rovnoměrné.


Ovládání je dotykové zajištěné knoflíky a tlačítky. Displej s bílým podsvícením zobrazuje průběh programu, teplotu a čas. Whirlpool mikrovlnná trouba AMW 8- AP Servis AP Servis.


Whirlpool mikrovlnná trouba crisp

Dvířka se otevírají do strany a jsou vybavena praktickou vyčnívající rukojetí. Vnitřní objem trouby dosahuje. Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji.


Vážení zákazníci, tento produkt ne. Výkonná mikrovlnná trouba patří mezi základní vybavení kdejaké moderní kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky