úterý 18. října 2016

Kotlík na polévku

Kotlík na polévku je skvělým pomocníkem, který spadá do kategorie stolní výdejní zařízení. Objednejte si nyní skvělý kotlík na polévku pro Váš gastronomický provoz! Vysoce kvalitní elektrické kotlíky na polévku u společnosti expondo.


Profesionální kotlíky na polévku od Royal Catering u společnosti expondo vykouzlí lahodné čerstvé polévky. Ať již krémová chřestová polévka, kuřecí vývar, nebo omáčky.

Kotlík má ohřívací nádobu vyrobenou z černého plastu, vkládací nerezovou nádobu na polévku odolnou proti škrábancům nebo obití, vhodnou na používání ve vysoké teplotě a ocelové víko. Ohřejte si polévky a omáčky i ve venkovních prostorech, například při oslavě, svatbě či jiném večírku. Kotlík o objemu 10l obsahuje praktické nožky, které zabrání poškození plochy. Náš elektrický kotlík na polévku o maximálním objemu litrů je ideálním zařízením pro restaurace, cateringové služby nebo bufety, jelikož udrží pokrmy, jako jsou polévky,.


Ideální na bufety a rauty. Tento kotlík na polévku vřele doporučuji do každé jídelny či kantýny a všem provozovatelům cateringových služeb. Je rovněž ideální na bufetové stoly na svatbách i rauty při jiných příležitostech.

Díky konstrukci s vodní lázní lze hrnec používat nepřetržitě po několik hodin, obsah je. A který kotlík je nejlepší? U nás vede v používání smaltovaný a nerezový kotlík.


Jsou cenově dostupnější a jejich údržba je jednoduchá. Někomu víc vyhovuje smaltovaný kotlík , někomu nerezový kotlík. Jiný nedá dopustit na litinový kotlík nebo měděný kotlík.


Kotlík je vhodný k udržování teplých polévek a pokrmů. Vnější nádoba černá, z lakovaného ocelového plechu, vyjímatelná vložka z nerezové potravinářské oceli, regulační termostat - °C, s otočným a výklopným nerezovým víkem, otvor na naběračku, tepelně izolovaná rukojeť. Kotlíky na polévku můžeme zařadit mezi stolní výdejní zařízení. S kotlíky se však můžeme setkat i ve vnitřních prostorech a to například u švédských stolů. Použít je můžete při hotelových snídaních, narautových a švédských stolech při pohoštění na zahradních slavnostech.


U nás nakoupíte kotlíky na guláš, soupravy s trojnožkou, ohništěm, závětří, kotle na zabíjačku, zahradní grily, smaltované nádobí i dřevěné talíře. Měděný květináč tvaru kotlík. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Vyjímatelná vložka, otočná a odnímatelná poklice s výřezem pro naběračku.

Nabízíme různé objemy, materiály a provedení. Zařízení je vybaveno světelnou kontrolkou chodu a termostatem k nastavení požadované teploty, nerezová nádoba a víko s. Skvělý pomocník při rautech a stolování. Elektrický kotlík na polévku o objemu l. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší. Lakovaný ocelový plech, vyjímatelná vložka z nerezové potravinářské oceli, regulační termostat - °C. S otočným a výklopným nerezovým víkem, otvor na naběračku, tepelně izolovaná rukojeť.


Jenže udělat polévku není úplně jednoduché. Pro více lidí je již nezbytný kotlík na polévku za pár tisíc, v něm má profesionální kuchař neocenitelného asistenta. FOTO před dílenskou prohlídkou - obje9l - napětí: 240V - příkon: 400W - teplota: 0°C - 95°C.


Stolní výdejní zařízení pro udržení teploty nabízených pokrmů. Určené jak pro vnitřní, tak venkovní prostory. Stojan s pojistný kladkou, délka m. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. KUBA talíř hluboký s dekorem Karkulka 19cm.


NORDline chladící skříň UR 6bílá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky