pátek 7. října 2016

Kameninové talíře

V jednoduchosti je krása, toto známé heslo razíme i my. Přírodní tóny a jednoduché tvary. Originální kameninové talíře a jídelní soupravy, které upoutají na první pohled svým nerovným povrchem, a přitom dokonale hladkým, s nerovným okrajem, který v tomto případě podtrhuje kompletní vzhled talíře.


Je vždy méně bílá než ostatní materiály, protože je vyrobena z hlíny, která je hnědá nebo šedá, ale může být glazovaná pro mnohem bělejší vzhled. Ať už z plastu, kovu, skla, porcelánu nebo keramiky - bez talířů bychom se doma jen těžko obešli. V internetovém obchodě Kette.

Přejděte na web a prohlédněte si nabídku. Naše kameninové talíře SIENA sice nepořídíte při procházkách po toskánských trzích, ale Vaši hosté této historce zcela jistě uvěří. Tvar a glazura připomínají nadčasovou krásu. Velmi populární a také prodávané jsou barevné keramické talíře vyráběné v EU, u kterých si zákazník může zkompletovat sadu z různých výrobků - talíře , mléčenky, konvice, hrnky, šapa a množství, která mu nejlépe vyhovuje.


Je to klasický koloběh - jako svatební dárek dostanete sadu nádobí, doprovází vás pár let, jenže pak už pomalu končí její příběh. Najednou se vám rozbije pár talířů, nalomí ucha od hrnků a je po idylickém a sladěném stolování. Ne však, když se vybavíte sadou novou! Většinou je vyrobeno z křemene, živce a jílu, kdy se jednotlivé složky slijí dohromady a vznikne odolný materiál.


Kameninové nádobí spojuje tradiční s moderním.

Proto je oblíbené po celém světě. Jak bylo už naznačeno, keramika vyniká jako materiál při pečení v troubě. Keramické nádobí a příprava potravin. Díky tepelné odolnosti keramiky není problém používat.


Talíře 1Kč na první nákup. Krásného nádobí není nikdy dost, tak proč si domů nepořídit tyto krásné kameninové talíře MEDLEM s modrým květinovým vzorem? Neláme se tak rychle jako porcelán nebo keramika. Jsou vhodné jak na speciální příležitosti, tak pro všední dny. A pokud se vám dekor opravdu líbí, můžete si ho dopřát i na podnosu, menším talíři a míse.


Lze mýt v myčce nádobí. Mírně nepravidelné okraje a textura dodávají talířům nádherně osobitý charakter. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jak už bylo řečeno, originální kameninové talíře jsou vyrobené z kvalitního materiálu, který je jednak snadno omyvatelný, po zahřátí udržuje teplotu pokrmu a má pár dalších netušených vlastností. Kvalitu zaručuje nejen prověřený italský dodavatel, ale především samotný materiál.


Kombinuje praktičnost se stylem, a tak bude mít vámi prostřený stůl vždy vlastní osobitý nádech. Barvy, barvy a ještě jednou barvy!

Přesně to by si zasloužila vaše letní tabule. Klasické bílé talíře z porcelánu proto na nějakou dobu schovejte hluboko do skříně a oživte si každodenní stolování trochou pestrosti. S barevnými kameninovými talíři to půjde hravě!


K dispozici jsou v několika variacích, od modrých, přes šedé, až po červené. Je možné vyfiltrovat talíře skleněné, keramické, porcelánové, kameninové , dezertní talíře , hluboké i mělké talíře do kuchyně. Při použití připravených filtrů pohodlně najdete, co jste hledali. Nyní nemusíte zdlouhavě vyhledávat talíře. Novinkou v sérii SUMATRA jsou praktické kameninové mísy, misky a talíře v tradičním, lehce plastickém dekoru.


Každý kus je ručně malovaný, působivě lesklá glazura v exotických barvách (místy mírně matná) podtrhuje drahý vzhled. Jako jemný kontrast k ostře. Porcelánová jídelní sada s dekorem drobných modrých květů navodí pocit harmonie a klidu. Porcelán zajistí nádobí pevnost a pěkný vzhled po dlouhou bodu. Pro mytí v myčce doporučujeme používat pouze šetrné mycí programy, dekor je na glazuře.


Inspirací při výběru jména byl nedaleký klášter Lilienfeld. Sada obsahuje: 6x hluboký. JÍDELNÍ SOUPRAVY, SADY TALÍŘŮ - Online prodej jídelních souprav, servisů a sad talířů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky