čtvrtek 6. října 2016

Neptun vysavač

Neptun vysavač

Zvládá nejen klasické suché vysávání, ale dokáže vysát i vodu z tvrdých podlah, šamponuje, hloubkově čistí a propírá koberce a dokonce i čalouněný nábytek. Praní koberců, vytírání hladkých podlah, mokré čištění čalouněného nábytku a matrací se soupravou mokrého čištění vodního vysavače vivenso. DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever! Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation!


Zboží skladem zasíláme okamžitě. S tímto všestranným pomocníkem dokonale vysajete i vyčistíte celý dům. Vreckový vysávač príkon 8W, hlučnosť dB, ročná spotreba energie 42. V kategorii víceúčelových vysavačů právem vyniká – disponuje totiž vysokým sacím výkonem až 3W. Skvěle se tak hodí jak do bytů a rodinných domů, tak i do menších firem.


Hodí se do dílen, provozoven nebo garáží. Jeho hlučnost dosahuje dle výrobce hladiny dB. To je zhruba průměrná hodnota, od které nemůžete očekávat maximální kli na druhou stranu, běžné denní aktivity by. V dílnách i domácnostech bude k nezaplacení víceúčelový vysavač ETA Poseidon, který hravě vyčistí koberce a díky speciální hubici s ním zvládnete i nepopulární mytí oken.


V jeho vybavení najdete univerzální podlahovou hubici, parketovou hubici, turbokartáč, štěrbinovou a polštářovou hubici a mnohé další. Hravě s ním zvládnete i hloubkové čištění a propírání koberců. Při výběru je důležité zohlednit tyto dva parametry, které se na první pohled mohou zdát podobné, rozdíl je mezi nimi však zásadní.


Zvláda nielen klasické suché vysávanie, ale dokáže vysať aj vodu z tvrdých podláh. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Bazénový vysavač Dolphin Eje všestranným pomocníkem při údržbě bazénu. Díky velkokapacitnímu prachovému filtru pojme velké množství nečistot. Vysavače, NEPTUN BAZÉNY.


Neptun - Katalog x4Neptun. Spoločnosť navyše pribalila veľké množstvo príslušenstva pre maximalizáciu úžitku - nechýba ani kompletná výbava pre hĺbkové ošetrenie kobercov. Recenzie, Skúsenosti a Test ⭐ poradia, ako vybrať lacné, kvalitné a overené produkty. Sirius - Katalog x4Sirius. Vysávač je spotrebič, o ktorom veľmi.


Náhradní díly na vysavače ETA x4SIRIUS určené pro mokré vysávání. Jeden výrobok sa tak postará o to, aby bolo u vás doma vždy čisto ako zo škatuľky - aj po veľkom víkendovom upratovaní, aj kedykoľvek v týždni, keď na zem spadne omrvinka, vlas pristane na. Disponuje obrím zásobníkom až pre l. Víceúčelový vysavač ETA NEPTUN pro suché i mokré vysávání. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Společnost navíc přibalila velké množství příslušenství pro maximalizaci užitku – nechybí ani kompletní výbava pro hloubkové ošetření koberců.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na trhu můžete najít nepřeberné množství různých spotřebičů tohoto typu a vybrat ten pravý a jedinečný, se kterým budete naprosto spokojeni, není jednoduché. V této části e-shopu najdete veškeré náhradní sáčky do vysavače ETA a také filtry. Pro snadné vyhledání vašeho ETA sáčku můžete využít rolovací nabídku v horním modrém pruhu, kde najdete nabídku 3modelů vysavačů ETA. Viacúčelový vysávač 4vPOSEIDON sa využíva na suché a mokré vysávanie, šampónovanie, čistenie okien, hĺbkové čistenie a prepieranie kobercov a čalúneného nábytku Z mokrého na suchý režim prestavíte vysávač za pár minút.


S týmto všestranným pomocníkom dokonale vysajete aj vyčistíte celý dom. V bohatom príslušenstve nechýba ani turbohubica. Vybaven je 4násobným filtračním systémem. Využít jej můžete jak na suché, tak i mokré vysávání.


Dokáže koberce i čalouněný nábytek proprat skutečně do hloubky. Umožňuje i vysávání tekutin z pevných podlah, takže převrhnutá sklenice na dřevěné. V běžné domácnosti průmyslový vysavač jen těžko upotřebíte, naopak v dílně, průmyslové hale nebo třeba na stavbě půjde o nedocenitelného pomocníka. Uklízet je totiž potřeba i tyto prostory a pro normální vysavač už je stavební suť, chemikálie či cihlový prach poměrně tvrdým oříškem.


Internetový obchod nabízející sáčky do vysavače vysoké kvality za bezkonkurenční ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky