pondělí 10. října 2016

Digestoř nad ostrůvek

Pokud nemáte varnou desku nebo sporák u zdi, ostrůvková digestoř je pro vás jasné řešení. V podstatě se jedná o komínovou digestoř , která se místo na zeď upevňuje na strop nad kuchyňské ostrůvky. Proto je před výběrem potřeba zjistit nosnost stropu. Když se u sporáku střídá více kuchařů.


Ostrůvkové odsavače, digestoře.

Nejdůležitější je vzdálenost digestoře od pracovní desky. U modelů se šikmým sklem je možné tuto výšku snížit tak, aby spodní hrana digestoře byla nad elektrickou deskou min. Varná plocha by měla být užší než digestoř.


Přeměňte svůj kuchyňský ostrůvek na špičkový designový prvek s ostrůvkovým odsavačem par Siemens. Díky vysoké úrovni odsávání udržují vzduch v kuchyni svěží a čistý. Pokud ostrůvek plánujete využít k samotnému vaření, pak je nutné zakoupit a instalovat kvalitní digestoř. V některých případech může opticky zmenšit prostor kuchyně.


Aby mohla být v ostrůvku varná deska či dřez, jsou nutné stavební úpravy, zavedení vody, plynu, elektřiny apod.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Plochý výsuvný odsavač par, lze jej téměř neviditelně zapustit do horní skříňky a tak je postaráno o čistou linii kuchyně. Umisťuje se přímo nad varnou desku, kde vznikají páry a pary v průběhu vaření.


Umístění jinde v místnosti by nemělo zdaleka takový efekt. Myslete na to, že digestoř je třeba dát do určité vzdálenosti nad prostor určený k vaření, a to kolem – centimetrů v závislosti na výšce kuchyňské linky a typu sporáku. Na veškeré kuchyňské práce musí být dostatek prostoru, a ten právě může kuchyňskému prostoru poskytnout ostrůvek. Ideální situace nastává, pokud kuchyňský ostrůvek má svůj přívod studené a teplé vody, jsou nad ním rozmístěna osvětlovací tělesa, funkční zásuvky, případně digestoř.


Vybírejte si Digestoře podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Ta se umisťuje nad varný ostrůvek v místnosti a jednoznačně bude výrazným ozdobným prvkem uprostřed vaší kuchyně. Umožňuje odtah i vnitřní. Ahoj, máte někdo zkušenost s výsuvnou digestoří za indukční desku? Zda to funguje a zajistí odtah páry i z. Je-li ostrůvek samostatnou částí kuchyně, pak je bude nutné přivést v zemi.


Při volbě varné desky je třeba zvolit kvalitní ostrůvkovou digestoř , která se umísťuje do stropu. Předem si však ověřte, že strop digestoř bez problémů udrží. Tomu napomáhá i to, že digestoř se spodním odtahem uvolnila prostor nad varnou deskou.

Digestoř vybavená recirkulačním uhlíkovým filtrem, přes který je vzduch veden zpět do místnosti, můžeme použít kdekoli v kuchyni bez napojení na vzduchotechnické potrubí. Navíc nezapomínejte, že digestoř by měla být umístěna alespoň metr nad prostor, určený k vaření. A to jak pro maximální účinnost odsávání, tak i pro vaše vlastní pohodlí.


Rozhodně byste digestoř měli mít nad úrovní hlavy, neměli byste být vyšší než ona – pak byste neviděli na sporák. Tisíce fotografií kuchyňských pultů a ostrůvků pro vaši inspiraci. Kuchyňské ostrůvky jsou dominantou každé kuchyně. Vzhledem se podobá komínové digestoři, avšak v mnohém jsou si rozdílné.


Tato digestoř může (ale nemusí) mít odtah k napojení do potrubí nebo je pouze cirkulační. Jak už jsme zmiňovali předtím, dobré je nad ostrůvek umístit kvalitní digestoř , na té byste rozhodně šetřit neměli. Podobně jako na židlích, které by měly být praktické a pohodlné. Oblíbené jsou barové židle, protože dodají ten správný šmrnc i eleganci.


Plánujeme ostrůvek a já měla vybranou Guzzanti ORW glass white, ale po spočítání parametrů jsme zjistili, že digestoř bude začínat ve výšce 15cm. Prodám komínkovou ostrůvkovou kvalitní digestoř ELEKTROLUX EFC009X 4. Možnost odtahu do prostoru přez uhlíkový filtr nebo do homína. Tukové filtry jdou mýt v mičce Výška kominku až cm. Já tedy používám ostrůvek jen rok a za mne určitě doporučuji.


V ostrůvku mám i dřez, myčku, takže jediné, pro co se otáčím, je lednice a trouba. Jak už tady bylo napsáno, ostrůvek je super v tom, že se nemusím koukat do zdi při vaření, mohu si povídat s partnerem, návštěvou a necítím se odstřená. Nejběžněji je toto místo součástí kuchyňské linky, vařit lze však také na speciálním ostrůvku. V tomto případě bude digestoř umístěna jiným způsobem než je běžný.


Od umístění digestoře a prostoru, který pro ni máte k dispozici, se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky