pátek 28. října 2016

Tyčový mixér concept

Tyčový mixér je modelován tak, aby zabránil nechtěnému rozstřikování tekutiny. Součástí balení je odnímatelný nerezový tyčový mixér , šlehací nástavec, chopper o objemu 5ml a nádoba o objemu 6ml. Oceníte jej například při přípravě koktejlů, polévek, omáček, zeleninových pyré, dětských přesnídávek apod.


Tyčové mixéry české značky CONCEPT se vyznačují kvalitním zpracováním a vynikajícím výkonem. Oceníte i jejich elegantní design a jednoduchost ovládání. Kvalitní materiál spojky převodu zabezpečí dlouhou životnost vašeho spotřebiče.


Nejen, že Vás dostane svým vzhledem, ale hlavně příslušenstvím, díky kterému se stane nepostradatelným kuchyňským pomocníkem. S mixérem si pohodlně připravíte všechno od ledové tříště do nápojů, vynikající zeleninové. Společnost Jindřich Valenta – Concept patří mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů. Se 600W motorem zvládnete připravit různé druhy koktejlů, omáček, pomazánek, přesnídávek, a pak i rozdrtit led na osvěžující drink.


Díky extra výkonnému DC motoru vytvoříte všechny dobroty v rekordním čase. K dispozici máte rychlostí, program PULSE a dokonce i TURBO. Nerezová mixovací noha vám umožní mixovat i horké pokrmy. Dva pulsní spínače, větší a menší rychlost. Vďaka extra výkonnému DC motoru vytvoríte všetky dobroty v rekordnom čase.


K dispozícii máte rýchlostí, program PULSE a dokonca aj TURBO. Pouze DATART rozdává k Vánocům miliony! Potěšte svou partnerku tyčovým mixérem Concept , který skvěle padne do ruky.


Nejenže je všestranný pomocník při vaření pokrmů, ale také ergonomicky tvarovaná rukojeť , která padne přímo do ruky, zajistí jeho bezstarostné použití. Silný elektromotor s příkonem 7W zvládne s přehledem drtit le či ořechy a spolu se sekáčkem a metlou tvoří základní příslušenství pro širokou škálu použití. Vďaka jednoduchému ovládaniu s ním môže zaobchádzať aj amatér. Behom chvíľky pripravíte najrôznejšie pokrmy vďaka vysoko výkonnému 6W motoru.


Celé mixovanie budete mať pod úplnou kontrolou, dvojitý nerezový nôž umožní rýchle mixovanie. Ponorný mixér Concept TM4je vybavený výkonným DC motorom s výkom 8W. Jednoduchá údržba nerezovej.


Tyčový mixér concept

Prednosťou je jeho jednoduché ovládanie a ľahká údržba. Jeho ergonomická rukoväť je navrhnutá pre maximálne pohodlie pri práci a ovláda sa pomocou tlačidla s modrým podsvietením. Optimálne výsledky sú dosiahnuté vďaka nerezovému nožu. Určuje, o aký model mixéra sa jedná.


Väčšinou rozoznávame tieto typy - ručné, stolné, tyčové a ponorné. Ponorné a tyčové mixéry sú v podstate rovnaké, rozdiel je len vtom, že tyčový sa dá použiť vo väčšine prípadov len s miskou na to určenou(kvôli nádstavcu, ktorý je vo veku misky). Mixér je ergonomický, dobře se drží a díky možnostem, které nabízí zvládnete kopec práce v kuchyni rychle a pohodlně. Optimální výsledky jsou dosaženy díky nerezovému noži.


Regulace otáček je plynulá. Mixéry a šľahače Concept, tyčové - Heureka. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Mixér vám umožní mixovať, sekať a šľahať, má aj pracovnú nádobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky