pondělí 17. října 2016

Nová dvířka na kuchyňskou linku

I na starou kuchyňskou linku lze vyrobit krásná dvířka a stará linka bude vypadat jako nová. A přitom ušětříte spoustu peněz. Co všechno umíme zrekonstruovat?


TRACHEA – výroba kuchyňských a nábytkových dvířek, fóliovaná dvířka , akrylátová dvířka , dekory. Když jsou všechna nová dvířka na místě, namontujeme úchyty.

Předtím si ještě rozmyslíme, zda chceme úchyty na dvířkách namontovat na šířku, nebo na výšku kuchyňských dvířek. Poté už stačí vyměřit místa pro vyvrtání otvorů na šroubky a úchyty přes ně upevnit. Takováto dvířka z masivu jsou pak opatřena olejem nebo lakem. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Kromě foliovaných kuchyňských dvířek nabízíme také lakovaná kuchyňská dvířka. Při pohledu na ceník lakovaných kuchyňských dvířek uvidíte doporučené tvary pro tento způsob barvení.

Novinkou v našem sortimentu, ale i na celém domácím trhu jsou vícedílná dvířka T. Lakovaná kuchyňská dvířka zde. Inspirací pro nás byla klasická rámová dvířka z masivu. Overface umožňuje naprosto individuální přístup k tvorbě interiérů.


Pant přišroubujte na dvířka. V ideálním případě proto vnitřní část pantu nebudete muset vůbec měnit, dvířka do něj prostě zasunete. Základem nových dvířek, která lze nasadit na všechny závěsy dostupné na našem trhu, je dřevovláknitá MDF deska.


V nabídce je až variant dvířek od jemných linek až po složitější frézování (s obloučky, s ornamentem), obvykle v tloušťce až mm. Pro upřesnění: jelikož byly korpusy v panelovém bytě v pořádku, stačilo jen vyměnit dvířka a vyměnit záda kuchyně, což zvládli téměř svépomocí. Dvířka jsou opatřená povrchovou úpravou, tzv. Původní linku , kterou od kuchyňského kouta dělila stěna obložená dřevems barem, se rozhodli zachovat.


Pouze vyměnili čelní nábytková dvířka a keramický obkla který byl nahrazen obkladem celoskleněným. Svléknout až na korpus. Na první pohled jen kosmetická změna je v reálu velmi zásadní.


Uživatelé, kterým se „obyčejné“ lamino nebo fólie nezamlouvá a požadují kuchyňskou linku ve vysokém lesku (připomínající zrcadlo) nebo naopak v hlubokém matném provedení, volí kuchyně lakované. Výměna starých opotřebovaných dveřních skříní za nové nebo obroušení starého laku a nanesení nového dá vaší kuchyni elegantní, nový vzhled.

Zkuste třeba dvířka s vysokým leskem, kupodivu na těchto plochách není tolik vidět špína a mastnota. Nová dvířka kuchyňské linky. A nebo rovnou z některých skříněk dvířka vyndejte a nechte jen police.


Prvním krokem v proměně kuchyňské linky je její odstrojení – tedy sundání všech dvířek (postupuje se vždy od horních skříněk ke spodním, nakonec se odmontují čela zásuvek). Nabízím novou kuchyňskou linku v provence stylu. Délka kuchyně 320cm včetně 60cm skříně na potraviny, nebo vestavnou lednici.


Kvalitní MDF bílá dvířka. Ale s přibývajícími léty se mění náš vkus a pohled na věc. Mladí lidé volí výrazné barvy a určitě vás nepřekvapí, když je jejich kuchyně výrazně červená či zelená. Kuchyňskou linku mohu upravit na jakýkoli rozměr.


Rodina s dětmi už má jiné priority. Potřebuje takovou kuchyňskou linku , na které nejsou až tak vidět nečistoty a je lehce omyvatelná. Ten je nejvíce patrný na bílé. Variantou je kombinovat například bílá laminátová dvířka doplněná metalickými hranami. Lamino deska je stále jako nová.


Zejména u nábytku v kuchyni, kde je zapotřebí užitné plochy dobře chránit, má lamino deska nezastupitelné místo. Samozřejmě si můžete pořídit kuchyňskou linku z masivu a bude vás hřát pocit, že doma máte opravdový kousek přírody. Hledáte kuchyňskou linku za super cenu? Chcete, aby byla navíc kvalitní i krásná na pohled?


Můžete si vybrat z typizovaných (nejprodávanější) v určitých rozměrech nebo sektorových kuchyňských linek v široké paletě designů. Kuchyň je místnost, které je přikládána velká důležitost. Není již pouze vysloveně funkčním prostorem, ale další obytnou místností, ve které se nejenom vaří a konzumuje, ale která je i místem setkávání, příjemného posezení a hry dětí.


Rozesílám poptávky po kuchyňské lince a bylo mi odepsáno následující a nevím, zda je to dobré a nebo ne a popřípadě z jakého materiálu kuchyňskou linku chtít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky