Mléčná čokoláda Callebaut 668NV je ideální čokoláda na fondue , je možné ji použít v čokoládové fontáně, do výrobníku horké čokolády a také je velmi vhodná na výrobu pralinek. Je vyjímečná intenzivní mléčnou chutí a další její charakteristickou vlastností je světlejší barva. Ak by čokoláda medzitým vychladla a stuhla, položíme ju opäť do vodného kúpeľa a roztopíme.
Zobraziť celý recept Čokoládové founde. Než tu krásnou fondue misku vyhodíte, zastavte se.
Příprava krásného hladkého fondue je velmi jednoduchá. Jen se musíte smířit s pár minutami nutné pozornosti a jedním hrncem a metličkou na umytí navíc: Do malého hrnce (já používám tzv. mléčňák s uchem a zobáčkem pro pohodlné přelití směsi) nalijte smetanu. Ko je čokolada stopljena, jo zlijemo v posodo za fondue in jo postavimo nad ogenj. Medtem ko je čokolada na grelcu, je potrebno regulirati temperaturo, da se ne strdi ali ne zažge.
Da bi se čokolada hitro strdila ni nobene. Když je čokoláda rozpuštěná přidáme smetanu, amaretto a podle chuti nutellu. Pochutnávat si na fondue baví rodinu i přátele.
Vlastně jde spíš o tři tečky naráz, které slibují, že příště zase a třeba s jiným dochucením čokolády.
Da se na mestu, kjer ogenj svečke oddaja največ toplote, ne bi čokolada prismodila, jo vmes večkrat premešajmo. Na stránkách E-shop čokoládové fontány, grily a fondue najdete nabídku elektrické fondue , nápojové fondue , lávové grily, raclete, sýrové fontány a čokoláda do fondue. Medová belgická čokoláda Callebaut na fondue a do čokoládové fontány. Tuto čokoládu Callebaut je.
Oproti původnímu keramickému fondue , ve kterém se čokoláda v misce rozpouštěla hořící svíčkou, má elektrické čokoládové fondue DELÍCIA celou řadu výhod. Na rozdíl od keramického například v elektrickém fondue nehrozí, že by rozpuštěná čokoláda v misce vyschla, nebo se dokonce připálila. Na těchto stránkách naleznete široký sortiment čokolády pro použití do čokoládové fontány a na fondue. Naleznete zde i recepty na čokoládu.
Nabízíme také pomůcky pro práci s čokoládou: čokoládové fontány, fondue na čokoládu nebo velmi. Po 2-lžících přidávejte smetanu a čokoládu ručně zašlehejte malou metličkou. Výsledkem je hladká, hustá a lesklá čokoláda. Chcete-li, nakonec vmíchejte lžíci alkoholu dle vlastního výběru. Rozdíl mezi čokoládou na fondue a čokoládou do čokoládové fontány je v tom, že čokoláda do čokoládové fontány obsahuje více kakaového másla a díky tomu lépe teče.
Pokud chcete zažít něco nevšedního, doporučujeme použít na čokoládové fondue tvz. To jsou pravé čokolády pro mlsouny. Otopljena čokolada u koju se umaće razno voće - san je svakog ljubitelja slatkog.
Riječ fondue dolazi iz francuskog glagola fondre , što znači rastopiti.
Kod ovog jela je riječ o tome da se hrana umače u polutekući umak koji smo dobili otapanjem nad vatrom, izvorom topline. Do fondue se nejlépe hodí čokoláda s menším podílem kakaa – či čokoláda se hůř rozpouští. Připravte si čokoládové fondue s luxusní čokoládou Callebaut. Rozpustná čokoláda na přípravu fondue nebo na pití.
Pokud máte pocit, že jste již odkryli tajemství čokoládových zážitků, vyzkoušejte horké čokolády a fondue od Chocolissimo, které Vám poskytnou silné dojmy díky přirozené chuti v kombinaci s neopakovatelným aroma horké čokolády. Vroča stopljena čokolada, ki obliva sladko sadje in druge dobrote – zagotovo sanje vsakega, ki ljubi čokolado ter sladke jedi. Fondue dochutíme pepřem a na mírném plameni stále udržujeme teplé, aby nám sýr neztuhl a hmota zůstala tekutá. Fondue přelijeme do kotlíku a položíme nad svíčku. Na talířky naskládáme veku nakrájenou na kostičky.
Na vidličku napichujeme kousky veky a namáčíme do sýrové hmoty. Občas promícháme, aby nám sýr nesedal na dno.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.