středa 5. října 2016

Ratanova lavica

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kúpou lavice do záhrady neprerobíte. Záhradná lavica bude vašim obľúbeným miestom.

Vyberte si ocelovú záhradnú lavicu, lavicu so železným rámom, drevenú, lavicu s úložným priestorom alebo vonkajšiu lavicu na balkón. Ratanová lavica Harmony Natur. Cena: € 46skladom. Elegantný dizajn a veľmi pohodlná záhradná lavica s poduškami vhodná na terasu či do altánku.


Pletenie je husté a pevné. Skladacia záhradná lavica v ratanovom vzhľade - hnedá 1x cm. Hľadáte kus nábytku, ktorým by ste zaplnili prázdne miesto na vašej terase?


Skúste čarovať so záhradnými ratanovými lavicami.

To, pre aký typ lavice sa rozhodnete, závisí len od vášho vkusu a od toho, či bude daný kúsok ladiť k ostatnému exteriérovému nábytku. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Lavica s úložným priestoropraktická a krásna. Nepovažuje sa za tak nenahraditeľný ako napríklad pohovka, jedálenský stôl či skrinka, no treba uznať, že aj takáto lavica rozhodne má svoje výhody. XL ponúka široký sortiment lavíc s úložným priestorom. Lavice - inšpirujte sa a vdýchnite Vašej domácnosti novú energiu. U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek.


Pripravte sa na záhradnú sezónu a slnečné dni. Ponúkame doslova „pestrofarebné“ ratanové lavica U nás si na svoje príde naozaj každý – všetky lavice dodávame s veľmi kvalitným polstrovaním, s najrôznejšími farbami a motívmi. Dbáme na široký výber, vďaka ktorému si zvolíte ideálny ratanovú lavicu do každého interiéru.


Modrá záhradná skladacia lavica z akáciového dreva Safavieh Ferrat Safavieh Ferrat. Newyorský Safavieh sa sústredí vo svojej tvorbe len na jedno - ponúkať také interiérové kúsky, ktoré sú nadčasové, klasické, a preto majú trvalú hodnotu, ktorú oceníte aj po niekoľkých rokoch používania. Potřebujete lavici na balkon, do předsíně či do šatny?


Podívejte se na velký výběr lavic a kupte třeba ratanovou, dřevěnou nebo čalouněnou s úložným prostorem. Co se týče barev, máme jak bílé, tak různé odstíny dřeva i zářivé barevné.

OBI online a vo Vašej OBI predajni! Konštrukcie aj výplet sú z prírodného ratanu. Polster je vyrobený v Českej republike Technické parametre: Veľkosť lavica 112x66xcm. Vaše osobné údaje spracúvame za účelom umožnenia čo najlepšieho možného užívateľského používania tejto webovej stránky, aby sme mohli spravovať prístup na Vaše konto a na ďalšie účely, ktoré sú popísané v časti pravidlá ochrany súkromia.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Polstrovanie opatrené zipsom pre jednoduchú údržbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky