středa 19. října 2016

Vestavná mikrovlnná trouba do horní skříňky

Může se pochlubit elektronickým ovládáním s digitálním displejem a hodinami a. Vestavná mikrovlnná trouba díky elegantnímu designu skvěle zapadne do každé kuchyně. Automatické programy či funkce vaření ve více krocích vám usnadní přípravu jídel. Mikrovlnná trouba WHIRLPOOL AMW 4IX.


Systém distribuce mikrovln 3D. Protože invertor umí účinněji přeměnit energii na mikrovlny, spotřebuje trouba INNOWAVE až o méně energie. Určená na zabudování do horní závěsné skřínky kuchyňské linky. Vše do druhého dne a za. Zároveň spotřebič nesmí být umístěn do skříňky s uzavíratelnými dvířky!


Neohřívejte nápoje s vysokým obsah. Akce je platná pouze při registraci do 31. Disponuje rovnoměrným ohřevem, jednoduchým ovládáním, vysokým výkonem a několika programy pro ohřev.


K dispozici je výkonnostních stupňů, které prostě nastavíte prostřednictvím mechanického ovládání s elektronickým časovačem. Vnitřek mikrovlnné trouby Mora. MIKROVLNNÁ TROUBA VMT 3X VESTAVNÁ MIKROVLNNÁ TROUBA elektronické ovládání nerezový vnitřek trouby vhodná pro instalaci do horní nebo boční skříňky objem trouby l výkon 7W o. Robijn, správně, ty rozměry jsou rozměr balení, velikost mikrovlnky je ta menší. To sklo bude pořád omatlané. Prošli jsme mikrovlnky vestavné i volně stojící s grilem i bez.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat mikrovlnku. Line nastavuje nejvyšší standardy nad rámec designu a technického vybavení. Jsou mnohem lepší - dnes v nich můžete grilovat, dusit i opékat do křupava, rozmrazovat, ohřívat.


Navíc kombinace horkého vzduchu a mikrovln snižuje čas potřebný k vaření a spotřebu energie. Stačí zvolit druh potraviny a její hmotnost, funkce Jet Defrost se již sama postará o dokonalé rozmrazení. Jeho prostřednictvím si můžete snadno a rychle ohřát či rozmrazit jídlo, některé mikrovlnky navíc zvládají i grilovat, péct či dokonce vařit v páře.


V nerezovém vnitřku trouby o objemu 17l je umístěn otočný talíř s průměrem 245mm. Tato mikrovlnná trouba je svou velikostí vhodná pro instalaci do horních nebo bočních skříněk o hloubce 30cm. Otvírání mikrovlnné trouby je do boku. Můžete ji zabudovat i do horní skříňky do ú. Trouba má elektronický ovládácí panel se zeleným grafickým displejem, zrcadlová skla dvířek, lakovaný interiér a barevné provedení je nerez. Trouba je dodávána se speciální nádobou určenou pro vaření v páře, do které lze najednou vložit.


Hodnocení produktu:. K dalším bonusům trouby patří 3D distribuce mikrovln či funkce JetDefrost - superrychlé rozmrazování pot. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru projevenou značce BRANDT koupí tohoto produktu. Do vývoje a výroby Vašeho nového spotřebiče jsme vložili veškeré naše zku- še.


JetDefrost je unikátní funkce, která rozmrazuje potraviny až 7x rychleji než jiné rozmrazovací funkce. Tento model je vhodný do horní skříňky kuchyňské linky (stačí hloubka skříňky cm). Porovnání cen mikrovlnna trouba do auta, srovnání cen mikrovlnna trouba do auta na portálu HLEDEJCENY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky