pátek 7. října 2016

Hliníkový ešus

Hliníkový ešus

Další otázkou je, zda pořídit dvojdílný či trojdílný ešus. Dvojdílný je pouze ešus s víčkem, trojdílný má uvnitř ještě malý ešus. Doporučujeme trojdílný, protože jedna velká nádoba obvykle na jídlo na táboře nestačí. Sada se skládá z velké nádoby, malé nádoby a víčka, které můž. Obě nádoby mají sklopné rukojeti.


Hliníkový ešus

Poklice se může použít též jako malá pánev. Hliníkový ešus ALB třídílný česká výroba. Klasický, třídílný, hliníkový ešus.


Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení. Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě.


Hliníkový ešus

Je vyrobený z potravinářského hliníku a má mořený povrch. Toto nádobí je absolutně zdravotně nezávadné a má dlouhou životnost. Kotlíky s trojnožkou, určené na varenie na otvorenom ohni pri kempovaní. Jedná se o klasický hliníkový ešus s rozkládací rukojetí. Outdoorové nádobí) Hodnocení produktu: (recenzí).


Novinka Doprava zdarma Sleva:- Novinka Doprava zdarma. Vyberte variantu Barva. Ešus Var hliníkový - třídílný. Skladem a doprava zdarma. Možnost použití je jak na plynu nebo otevřeném ohni.


Veškeré informace o produktu. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Predá1) ruskí vojenský hliníkový ešus ,kompletný, originál farba, nový, značený-eur.


Sada obsahuje misku o objemu 25l a 85l a víčko. K cene treba prirátať poštové. Pozri ostatné moje inz. Originál německý předválečný vysoký hliníkový ešus. Tento typ ešusu byl používán už za První světové války a ve Druhé světové válce jej fasovaly např.


Hliníkový ešus

Víko je ke spodní části zatuhlé, neotevíral jsem ho, nechám na novém majiteli. Nádobí se skládá ze tří dílů (velká miska, malá miska, víčko) a je vyrobeno z potravinářského hliníku, takže je zdravotně zcela nezávadné. Nerezový campingový příbor je nejlepší pro zbalení do batohu. Dvoudílný hliníkový ešus používaný Britskou armádou.


Po složení nezabírá prakticky žádné místo. Součástí sady je hliníková pánev s odnímatelnou rukojetí (průměr 1mm, hloubka mm), hliníkový talíř (půměr 1mm, hloubka mm), hliníkový hrnec s pokličkou (průměr 1mm, hloubka mm) a polymerový hrnek (hloubka mm). Ponúkame klasický vojenský hliníkový ešus vhodný do prírody. Navštívte nás na Lamačskej ceste 1alebo nás kontaktujte na t.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky