pátek 28. října 2016

Japonské čajové soupravy

V konvičce si tak můžete připravit jakýkoliv čaj - zelený, černý, bílý i oolong. Tuzemská i zahraniční keramika vyrobená podle našich požadavků a dlouholetých zkušeností s přípravou čajů a provozem čajoven. Město leží na poloostrově Čita v jižní části prefektury Aiči.


Sada konvice a čtyři misky. Souprava je vhodná do myčky na nádobí. Litinové japonské čajové konvičky jsou praktickými a při náležité péči i velmi odolnými pomocníky při přípravě Vašeho oblíbeného čaje, kteří si získávají stále více čajových příznivců. Keramické čajové soupravy jak pro čajovny, tak i pro domácí použití. Vhodný dárek, který udělá každému radost.


Několik druhů souprav je vyrobeno dle našich návrhů, kde jsme zúžitkovali dlouholeté zkušenosti s vybavováním a provozováním čajoven. V Čajovém bazaru najdete tradiční japonské čajové náčiní - litinovou konvici, čajové sady nebo konvičky kjúsú. Jemný prášek vzniklý rozemletím nejlepších tříd listového čaje Tencha produkovaného stejně jako čaj Gyokuro ze stíněných plantáží, používaný pro přípravu čaje usucha (tj. tzv. řídkého čaje) při čajovém obřadu. Zastavte čas s grácií čajového gurmána.


Kde jinde než v Číně, prastaré čajové domovině, vznikl první čajový servis. Evropa objevila kouzlo tohoto rituálu až v 17. Na policích domácností však nalézá své místo i ve 21. Maloobchod a velkoobchod. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Japonské čajové konvičky a sety skladem. Bambusová japonská naběračka. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem.


Co mají však všechny produkty společné, je pohodlné držení, snadná manipulace a neobyčejně dlouhá životnost. Kuchyně a jídelna Stolování Čajové konvice Odebrat filtry. Orientální čajové konvice.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Pak si prohlédněte kategorii plnou pomůcek a dekorací pro japonské stolování, kterou jsme pro vás připravili. V naší široké nabídce najdete speciální japonské misky se zajímavým designem, čajové soupravy , sety na saké, jídelní hůlky, lžíce, držáky na japonský příbor, jídlonosiče, podnosy nebo talíře.


Kvalitní čajové nádobí, kávové nádobí Naservírujte si smyslnou chvilku. Okamžik, ke kterému se upínala veškerá příprava. Chvíle, kvůli níž jste přerušili práci nebo jste se sešli s přáteli u jednoho stolu. Porcelánové nebo kameninové výrobky zejména anglické, japonské nebo čínské výroby.


Zastoupena je zde i značka kvalitního kostního porcelánu Fine Bone China. Kovové konvice na čaj, např. Mnohdy je součástí prodejního balení i bambusový podtácek, či praktický nahříváček.


Japonské čajové soupravy

V nabídce jsou působivé a elegantní soupravy s různými dekory a tvary. Rozmanitost čajových souprav dává každému uživateli najít si tu pravou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky