pondělí 1. srpna 2016

Pomůcky na pečení dortů

V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení. Vyšperkujte svoje domácí oslavy profesionálními dorty a dezerty! V této kategorii Vám nabízíme silikonový pečící vál od značky Bergner. Vál je vyroben ze silikonu, je velmi lehký a skladný.


Je odolný při teplotách od – do 230°C. Vál si můžete vybrat ve dvou velikostech.

Ať už je pro vás pečení bežnou rutinou, koníčkem, nebo jen sváteční příležitostí, v našem e-shopu naleznete vše, co pro pečení bude potřebovat. Nabízíme vše od cukrářských potřeb a pomůcek na pečení , přes formy, formičky, potahovací hmoty, polevy, glazury až po krabice na dorty a cukroví. Pomůcky na pečení zdobení dortů.


Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 8Kč Od 8Kč -Hledat Barva Typ zdobení dortů válečky na těs. Baví vás klasické zdobení dortu máslovým krémem, nebo raději využijete šablony? Základními pomůckami při potahování dortů jsou žehlička na marcipán a váleček s nepřilnavým povrchem.


Tyto dvě cukrářské pomůcky zaručí, že potah na dortu bude krásně rovný a sametově hebký. Kuchyňské nářadí a pomůcky.

Nářadí a pomůcky na pečení. Vykrajovátka, formičky. Vaření a pečení s dětmi. Kamenná prodejna v Lovosicích. Bydlíte v okolí Lovosic nebo máte přes toto město cestu?


Sada na zdobení dortů a zákusků. V sáčku prostřihnete odpovídající otvor a vložíte zdobící špičku. Také můžete použít sáček na popisování a drobné zdobení bez zdobící špičky. Přehledně v nich tedy najdete všechno, co budete během přípravy těsta potřebovat – kuchyňské odměrky, vály a válečky na těsto, mísy a pomůcky na šlehání, pečící papíry, folie a alobaly, pomůcky na zdobení dortů včetně dortových svíček a další různé doplňky na pečení.


Hotovým těstem ale práce nekončí. DEKORDORT není jen obcho ale také místo, kde se dozvíte spostu rad a naleznete mnoho inspirací. Naše činnost je zaměřena maloobchodní a velkoobchodní prodej cukrářských potřeb, pomůcek a surovin. Nabízíme pomůcky na přípravu a práci s těsty, mašlovačky, vály, flambovací pistole a mnoho dalšího. Vše z kvalitních materiálů a vhodné na laické i profesionální pečení.


Při přípravě těsta je zapotřebí mnoha různých pomůcek, díky kterým dosáhnete správné konzistence, tvaru a kvality těsta. Maličkosti, které významně usnadňují pečení také najdete v pestrém sortimentu produktů ryze české značky TESCOMA. Pečicí papír i prestižní designovou cenou ověnčený oddělovač přichyceného pečiva vám jistě přijdou vhod.

Stovky úžasných vychytávek pro kreativní chvilky v kuchyni – formy, formičky, vály i válečky, které ocení každý, kdo si bez pečení nedokáže život představit. Cukrářské pomůcky DELÍCIA navíc uspokojí i nejnáročnější profesionály. Existuje velké množství pomůcek, které můžeme k pečení a zdobení dortů využít.


Zatímco některé pomůcky jsou opravdu nutné, jiné můžeme s klidem postrádat nebo je nahradit jinými, běžnějšími (a většinou mnohem levnějšími) pomůckami. Ať už toužíte po pomůckách na pečení a výrobu dortů , pomůckách na pečení vánočního cukroví nebo byste raději pomůcky na pečení velikonočních dobrot , v naší nabídce si vyberete. Velký embosovaný váleček - ježci Embosovaný váleček s motivem ježků dodá vašim sušenkám nebo perníč. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky.


Pokud Váš dotaz není urgentní, nebo nepotřebujete okamžitou reakci, napište nám prosím zprávu prostřednictvím kontaktního formuláře. Budeme se vám snažit odepsat a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky