úterý 9. srpna 2016

Digestoř do prostoru

Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. I do omezeného prostoru kuchyně se vejde výsuvný odsavač par, který se postará o čistý vzduch. Přitom za pomoci úsporných a účinných LED žárovek dokáže zajistit jasné světlo.


Ostrůvkové odsavače, digestoře. Kompaktní zařízení do malé kuchyně: digestoř Klarstein Contempo se postará o čistý vzduch bez páry a zápachu iv omezeném prostoru.

Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Určitě nechcete, aby digestoř zabírala v kuchyni více prostoru , než je nutné. V případě, kdy máte kuchyni vybudovanou a jen do ní chcete pořídit novou digestoř , pak máte rozměry pevně dané strukturou kuchyně. Montáž digestoře bez odtahu není nijak složitá, podvěsíme ji pod horní skřínku nebo do volného prostoru nad sporák do takové výšky, abychom pohodlně viděli do nádob na plotně a přitom docházelo k filtraci par, zapojíme do zásuvky a pak jen nezapomínáme po čase vyměňovat uhlíkové filtry v digestoři – na možnost jejich dokoupení a případnou nutnost.


Digestoř Klarstein AWG-A38A ušlechtilá ocel, cm. Zařízení má tři stupně intenzity odsávání. Nejvýkonnější stupeň dokáže z prostoru odsát až 3metrů krychlových vzduchu za hodinu.


Pokud máte velkou kuchyň s ostrůvkový pracovní plochou, měla by vaše volba padnout právě na tento typ.

Zabere sice více prostoru , ale má vysoký sací výkon. Odradit by vás mohla jeho vyšší cena a složitější. Tomu také odpovídá způsob montáže, neboť se instalují přímo na strop.


V tomto případě pak hraje svou roli také nosnost vašeho stropu, neboť ostrůvková digestoř není drobeček. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny. Vámi požadovaná digestoř do značné míry vychází z konceptu místnosti, v níž pravidelně připravujete jídlo – tedy kuchyně. Umisťuje se přímo nad varnou desku, kde vznikají páry a pary v průběhu vaření. Umístění jinde v místnosti by nemělo zdaleka takový efekt.


To je však minimální hodnota, doporučujeme ještě vyšší výkon, aby odsávání bylo co nejefektivnější. Mnohé domácnosti nemají možnost přímého odtahu do komína či větrací šachty, a proto využívají recirkulační digestoř. Jedná se o zařízení, kdy veškerý vzduch je profiltrován a vyčištěný je vrácen zpět do místnosti. Filtry je třeba měnit a stojí několik set korun, proto je vhodné si pořídit odsavač par s. S tvarem digestoře souvisí také jeho šířka, která je závislá na prostoru , který pro digestoř máte a na velikosti varné desky.


Každé koleno prodlužuje délku potrubí cca o cm. Určitě doporučujeme do potrubí umístit kondenzační kus a vést ho v mírném sklonu cca st. V případě vývodu potrubí přes stěnu na fasádu ve sklonu směrem dolů.

Do kuchyní, kde není prostoru nazbyt je ideálním řešením podstavná digestoř. Ta se totiž instaluje pod jednu z kuchyňských skříněk a ušetří vám velké množství místa. Můžete ho použít variabilně se zadním odtahem nebo horním odtahem a dva motory zajišťují. Odsavač par MORA OP 6X nabízí různé druhy odtahu. Stačí, když ji podvěsíte pod horní skříňku nebo do prázdného prostoru nad sporák do takové výše, abyste mohli pohodlně nahlížet do nádob na plotně a zároveň nic nebránilo při filtraci par.


Pak již jen digestoř zapojíte do zásuvky a jediné, na co musíte pamatovat, je, abyste vždy včas uskutečnili výměnu. Vestavěnou digestoř Faber 7PB X Alze zabudovat do horní kuchyňské skříňky (jedná se o podvěsný typ). Pro osvětlení varné desky a jejího okolí jsou v digestoři zabudované halogenové žárovky. Když digestoř pracuje v uzavřeném okruhu, to znamená, že se vzduch z kuchyně vyčistí, prochází filtrem, který je ve spotřebiči nainstalovaný, a vrací se do místnosti. Pro MONTÁŽ DIGESTOŘE máme v naší firmě specializovaný tým montážníků.


Většina digestoří má obě tyto funkce. Nabízíme odbornou MONTÁŽ DIGESTOŘE po celé České republice. Ať už máte digestoř koupenou od nás nebo vlastní, náš profesionální tým provede MONTÁŽ DIGESTOŘE, jak do rodinného domu, tak i do bytů včetně potřebných materiálů jako např.


Nad varné desky, umístěné na těchto ostrůvkách, musíte umístit také ostrůvkovou digestoř , tedy digestoř do prostoru. Pak digestoř již jen zapojíte do zásuvky. V průběhu následujících měsíců a let nezapomínejte na pravidelnou výměnu uhlíkového filtru. Prodám hezkou moderní komínovou digestoř s max. Bohužel jsme koupili špatnou šíři skla ten je 80xcm.


Pouze jsme ji rozbalili. To, nakolik bude činnost spotřebiče efektivní, do značné míry ovlivňuje jeho výkon. Obecně platí, že by výkon spotřebiče měl být 10krát vyšší než je objem prostoru , ze kterého vzduch odsává.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky