čtvrtek 18. srpna 2016

Pánev tescoma

Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve.


Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Zásadním kladem i nepřilnavý povrch, na němž nezůstávají zbytky připálené potravy. Provedení je velmi masivní, takže vydrží i méně šetrné zacházení. PRESTO – elegantní kuchyňské nádobí pro každodenní použití, opatřeno kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování.


Určeno pro elektrické, plynové a sklokeramické sporáky, vhodné do myčky. Mnohé speciality vyžadují po smažení ještě dopečení či zapečení v troubě. Pak máte dvě možnosti: buď vezmete pekáč či zapékací mísu a jídlo na ně složitě přesunete, nebo si k vaření přizvete chytrou pánev , která je vhodná do trouby. PRESIDENT si díky své dokonalosti a univerzálnosti získají velmi rychle prestižní postavení v každé moderní kuchyni.


Pánev tescoma

Univerzální pánve jsou v kuchyni nepostradatelné. Vyberte si z nabídky kvalitních produktů značky TESCOMA pánev se špičkovým antiadhezním povrchem a celou řadou praktických vychytávek. Kvalitní nerezové nádobí pro profesionální i domácí kuchyně, pánve všech velikostí i oblíbené a mimořádně bezpečné tlakové hrnce ze špičkových materiálů. Všechny splňují vysoké nároky pro moderní a úsporné vaření.


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. V čem jsou pánve PRESIDENT výjimečné?


Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Plynový ohřev, Indukční ohřev, Elektrický ohřev Existuje mnoho druhů pánví, ale jen jedna umí steaky a další speciality připravit s dokonale rovnoměrně opečeným povrchem – představujeme pánev s charakterem přírodního. Masivní pánev s unikátním antiadhezním povlakem, pokrmy se na zvrásněném povrchu s charakterem neleštěného přírodního kamene propékají rovnoměrně, bez připal. Masivní grilovací pánev PREMIUM s profilovaným dnem přizpůsobena přímo na grilování. Je opatřena prvotřídním antiadhézním povlakem Teflon Classic.


Má speciálně zabroušené dno. Prvotřídní dvoudílná pánev pro snadné a rychlé oboustranné smažení a dušení pokrmů. Vynikající pro přípravu vysokých omelet typu tortilla, frittatas apod. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


FineStone - vysoce kvalitní pánev s prvotřídním nepřilnavým antiadhezním povlakem s charakterem lešt. FineStone - vysoce kvalitní pánev s prvotřídním nep. Antiadhézní povrch zaručuje nepřipalování potravin a indukční dno výborně rozvádí teplo.


Opatřeno ergonomickou rukojetí z odolného plastu a. Főzés és sütés gyerekekkel. Elegantní kuchyňská pánev PRESTO pro každý pokrm,pro každodenní použití. Pánve s nepřilnavým povrchem na 4home. Vyroben je z provotřídní nerezavějící oceli a nejvhodnější je pro vaření, smažení i napařování asijských pokrmů. Vhodná pro všechny typy sporáků včetně indukčních a do plynové, elektrické i horkovzdušné pečicí trouby.


Pánev , zapékací mísa a pekáč v jednom. Na pánev je záruka let. We use cookies to give you the best experience on our website.


If you do not allow cookies, some of the functionalities might be inactive and the navigation experience may be compromised.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky