čtvrtek 11. srpna 2016

Papírové krabičky na jídlo

Prodej ekologických jednorázových gastro obalů na jídlo , talířů, misek z cukrové třtiny, PLA nápojových kelímků, recyklovatelných papírových tašek, eko nádobí z palmových listů. Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo , plastové nádobí, kelímky na kávu a jednorázové nádobí. Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze. Biologicky rozložitelné boxy na odnos jídla.


Boxy jsou pevné, stabilní, vhodné na studená i teplá jídla.

Výrobky z přírodní FSC celulózy neboli ECO papíru jsou vhodné k potisku, nebo vyražení Vašeho loga. Papírové krabičky na jídlo. Velmi oblíbené jsou papírové krabičky na jídlo , používají je všechny prodejny rychlého občerstvení a velkou výhodou je jejich jednorázové použití, kdy po snědení jídla krabičku vyhodíte. Jsou vyráběny v různých kategoriích, od standardních a zavedených výrobků až po obaly té. Skladujte a přenášejte jídlo v cukrářských krabicích a krabicích na potraviny.


Mají ideální rozměry a díky chytré konstrukci se s nimi snadno pracuje. Koupit si u nás můžete krabice na výslužku s uchem, dortové krabice ve velikostech, krabice na zákusky nebo o Vánocích oblíbené krabice na cukroví. Vážení zákazníci, od dnešního dne do odvolání jsme pozastavili platbu na dobírku.

Krabičky na jídlo , papírové a plastové jídelní boxy. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás krabičky na jídlo za TOP ceny nebo krabičky na jídlo pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si krabičky na jídlo , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Na rozpálené pánvi orestujte kostky slaniny a následně maso.


Na tortillu položte salát, masovou směs, na proužky nakrájenou cibuli, trochu zakysané smetany a zabalte. Máte i vy zajímavé recepty do krabičky ? Podělte se s námi o ně v. Naše kompletní nabídka krabiček na svatební výslužky zahrnuje praktické, cenově výhodné krabice na zákusky s uchem, potištěné krabičky na zákusky a papírové košíčky na svatební koláčky. Pro náročné zákazníky nabízíme luxusní krabičky na svatební zákusky. Plastové krabičky s víkem na jídlo levně!


Nakupte plastové krabičky s víkem na jídlo bez registrace. Jídelní boxy a krabičky na jídlo bez chemických látek a škodlivin, tepelně odolné, vhodné pro horké pokrmy i omáčky pro rozvoz a odnos jídel s sebou, nádobí je plně kompostovatelné a certifikované. Pokud nám změnu doručovací adresy sdělíte nejpozději v den rozvozu do 12:0 přivezeme vám jídlo , kam jen budete chtít.


Stále si nejste jisti, zda jsou Zdravé krabičky pro Vás vhodné ? Objednejte si krabičky třeba na den a uvidíte, že to bude láska na první pohled!

Dárkové krabičky pro zabalení jakýchkoli dárků. Cukrářské obaly za výhodné ceny. Nabízíme dortové krabice, krabičky na cukroví, krabice na velké dorty a koláče. Vše skladem, k dodání do hodin!


Za jak dlouho mi jídlo přivezete? Vaše objednávky se snažíme vždy doručit co nejdříve. Maximální lhůta dovozu v případě vytížení restaurací je minut od objednání. Dobu doručení může ovlivnit velikost objednávky.


Poslední objednávky příjmáme minut před koncem zavírací doby dané restaurace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky