pátek 26. srpna 2016

Catler rychlovarná konvice

Dvouplášťové nerezové provedeníKapacita 1lLCD displej se zobrazením vždy aktuální teplotyRegulace teploty od – 100°CKeep… Rychlý náhled. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Stylový design, spousta funkcí, jednoduché ovládání - taková je nerezová rychlovarná konvice s regulací teploty. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Pak už zbývá jen přidat čajové lístky do nerezového sítka, zapnout režim louhování a do několika minut ucítíte vábivou vůni čaje.

Funkce Keep Warm udrží nastavený stupeň Celsia vody nebo výluhu až minut – nápoj tak má vždy správnou teplotu. Skleněná rychlovarná konvice na přípravu nápojů i jídla s termoregulací. Volit můžete z programů podle druhu čaje nebo jiného nápoje.


Nastavenou teplotu můžete kontrolovat na přehledném displeji. Rychlovarné konvice CATLER na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Pokaždé jiný, pokaždé dokonalý čaj. Poznejte všechny základní druhy čaje dokonale připravené a kombinujte je s ovocem a bylinkami v nekonečném množství chuťových variací. Konvice je dvouplášťová, takže zvenku nepálí a manipulace s ní je maximálně bezpečná, zato uvnitř se rychle ohřeje a udrží požadovanou teplotu až minut.


Do konvice ho pohodlně vložíte díky odnímatelnému víku konvice. Díky nerezovému louhovacímu sítku tak můžete připravovat nápoje o stále optimální teplotě přímo v rychlovarné konvici. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty.


Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Správná teplota vody je jedním z nejdůležitějších faktorů, které ovlivňují výslednou chuť, aroma a celkovou kvalitu horkého nápoje. Některé druhy čajů stačí pouze vylouhovat ve vařící vodě, většina čajů ale potřebuje zalít vodou o určité. Nerez je materiál, z něhož je vyrobena většina námi recenzovaných konvic. Objemem se řadí tato konvice k těm, které využije více početná rodina, uvaří totiž.


Je vyrobena z nerezového materiálu. Její hmotnost je kg. CATLER je přímo stvořen pro moderní kuchyně, kde se stále častěji uplatňují nové trendy a technologie – tyto spotřebiče pracují po naprogramování téměř sami, komunikují s Vámi pomocí inteligentních displejů a jejich obsluha je naprosto jednoduchá.


Tato konvice je dostupná v mnoha barevných variacích. Při vývoji všech výrobků je kladen důraz především na bezpečnost, zdravou a rychlou přípravu pokrmů a v.

Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko.


Klarstein Aquavita Chalet je šarmantní rychlovarná konvice na přípravu teplých nápojů, čaje, kávy apod. Elektrická konvice Pro přípravu čaje a nápojů Rozkvetlá zahrada v každém šálku čaje. Natrhejte si na louce jetel, v lese zelené výhonky šišek, na zahradě chryzantémy a proměňte je v ten nejlahodnější.


Konvice sama vás upozorní akustickým signálem na to, že voda už dosáhla požadované teploty. Koupí konvic těchto značek rozhodně neprohloupíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky