středa 24. srpna 2016

Varná konvice na indukci

Konvice na indukci - když voda zapíská. Voda na kávu nebo čaj se v konvici na plotně ohřívala od nepaměti. Až s nástupem elektrických varných konvic se tento trend výrazně změnil ve prospěch rychlejšího a energeticky úspornějšího spotřebiče s přívodním kabelem. Zatímco rychlovarné konvice jsou přece jen drobným spotřebičem, který bude vždycky alespoň trochu poruchový, poctivá kovová nádoba konvice na indukci nemá žádné dráty, ani pověstné kazítko, které by mělo způsobit, že věc vyhodíte týden po skončení záruky.


Varná konvice Smaltovaná varná konvice o objemu 2. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Indukční konvice na sporák, na výkonných indukčních deskách vaří rychleji než rychlovarné konvice připojené do elektrické sítě. Také nehrozí nebezpečí samospuštění a následný požár.


Je vyrobena z velice kvalitní nerezové oceli a její madlo je zhotoveno z odolného plastu. Pískací varná konvice od značky Lamart je vhodná na všechny typy sporáků včetně indukčního. Díky plastovému odnímacímu víčku se snadno čistí. Tato rychlovarná konvice Tefal připraví horké nápoje o požadované teplotě díky přehlednému digitálnímu displeji a možnosti nastavení až pěti úrovním teploty.


Díky praktickým funkcím a jednoduchému, ale modernímu designu máte horké nápoje na dosah ruky. Pro a proti při výběru mezi rychlovarnou konvicí a konvicí na indukci. Varné konvice Tescoma Eldom Promis Bergner lamart a další. Cilio Count konvice na vodu indukční červená červená. Indukce přivedla k varu litru vody za cca minuty.


Osobně jsem očekával trochu vyrovnanější. Skleněné, porcelánové, keramické i nerezové konvice a džbány vynikající pro přípravu a podávání horkých i studených nápojů. Potěší každého, kdo si přeje kvalitní i vzhledově poutavou konvici. Svým moderním designem bude také skvělým.


Varná konvice na indukci

Jsou zde smaltované konvice v různých velikostech i barvách v klasickém i moderním tvaru, určitě zde konvici podle vašich představ najdete. Cestovní rychlovarné konvice. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty.


Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Zpříjemněte si každodenní vaření kávy či čaje v designové konvičce, která bude lahodit vašemu oku a skvěle se bude vyjímat ve vaší domácnosti. Jednoduchý a klasický design je ideální pro sklokeramické i indukční desky. Ve varné konvici si na sporáku ohřejete vodu nebo jinou tekutinu.


Vhodné jsou tyto konvice na indukci a na klasické sporáky. Vybrat si můžete s klasických nerezových moka konvic na indukci Bialetti Venus, které jsou silně magnetické a budou Vám na indukci fungovat naprosto perfektně. Pokud byste přeci jen spojili benefit hliníku a indukční desky, určitě se blíže mrkněte na moka konvičku na indukci Bialetti Moka Induction.


Stačí vteřin a získáte spoustu výhod! Rychlovarná konvice na vodu 2vWMF Lono Tea, l. Vytvořte si zdarma účet na Bonami a ihned získáte 1K. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak.


Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky