úterý 23. srpna 2016

Skříňka na víno

Expovinalia Regál na víno QUILÓS II Materiál a odstín: Borovice s odstínem světlý dub. REGÁL NA VÍNO RW-3-24P BOROVICE Povrcho. Stylový servírovací solitaire půlkulatý stolek skříňka na víno ke zdi, čajový odkládací stůl z masivu mahagonu v koloniálním stylu. Mahagonový servírovací stůl s oválnou.


Překrásná povrchová úprava mu propůjčuje rafinovaný vzhled.

Tato skříňka na víno je celá ručně vyráběná a nádherná kresba dřeva činí každý kus nábytku jedinečným a lehce odlišným od ostatních. Dřevěná skříňka na víno MEXICANA VIN1 komoda na víno. Rustikální skříňka MEXICANA je komoda na víno z borovicového masivu v rustikálním stylu, nebo-li stojan na víno , jenž se stává módní a velmi vyhledávaným nábytkem našich zákazníku. Sekt ve sklenici na bílé víno , pivo ve sklenici na vodu?


To nemusí být: u XXXLutz najdete skleničky, které potřebujete pro různé příležitosti a nápoje. Pořiďte si domácí vinotéku. Je to speciální lednice na víno.

Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno. Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový? Zvolte až parametrů.


Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů. Disponuje vlnkovatými příčkami, které jí dodávají elegantní styl. Krásná povrchová úprava a vytříbené kovové části zkrášlí každou domácnost. Tento vysoce kvalitní stojan na víno v bílé barvě se bude určitě hodit do prostředí vašeho domova.


Můžete ho umístit do obývacího pokoje, jídelny nebo do haly. Tato otevřená skříňka na víno vám poskytuje velký úložný prostor na vinné láhve. Domácí vinotéky a lednice na víno. Prodáváme pouze vinotéky TOP výrobců. Všechno zboží z výhradní distribuce a skladem!


Podívejte se na týdenní nabídky Vivre. My se postaráme o doručení. Stojany na víno jsou v kuchyni skvělá akvizice, a vy ani nemusíte být fanatičtí vinaři, abyste je patřičně ocenili.


Nabízíme různé dřevěné stojany na víno a police na vinné lahve, které lze připevnit na zeď.

Prohlédněte si náš sortiment a vyberte to, co vám nejlépe rozjasní kuchyň. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skřínka na víno Mexicana VINje dřevěná komoda, dřevěný stojan na víno a zároveň Vaše rodinná vinotéka. Kvalitní a velmi stylová skřínka na víno bude ozdobou každé vinotéky nebo jídelny. Rozměry: šířka 113cm x hloubka 46cm x výška 96cm. Regály na víno Milovníci vína, zbystřete!


Regál na víno vám poskytne velkorysý prostor po vaši skromnou sbírku a navíc se stane i dekorativním prvkem místnosti. Skříňka Ming je vyrobena z jilmového dřeva. Avšak pozor, nejedná se o chladící vitríny, víno je třeba co nejdříve vypít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky