úterý 16. srpna 2016

Konvice s nastavitelnou teplotou

Rychlovarná konvice s nastavitelnou teplotou Jacqueline. Překrásný italský design, moderní technologie a dokonalé řemeslné zpracování. Ozdoba i funkční pomocník. Eye-catcher ze kterého nespustíte oči. Ovládání umístěné přímo na rukojeti je pohodlné a přehledné.


Bezpečnost provozu zaručuje ochrana proti přehřátí.

Nerezové rychlovarné konvice s nastavitelnou teplotou. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Varná konvice Tefal KI240Ds nastavitelnou teplotou v sedmi volitelných teplotních stupních: °, 70°, 80°, 85°, 90°, 95° a var. Digitální display s výběrem teploty je na podstavci konvice. Udržuje teplotu po dobu minut.


Má sklápěcí uzamykatelné víko, filtr proti vápenatým usazeninám. Jednoduše se konvice naplní a vodu uvaří rychle. Konvice má též možnost regulování teploty.

Viete o tom, že pre správne vylúhovanie kávy, čierneho, zeleného a bieleho čaju potrebujete rôzne teploty? Presne na tento účel sú rýchlovarné kanvice s nastaviteľnou teplotou , ktoré Vám pomôžu vychutnať si obľúbený nápoj v dokonalej kvalite. Touto hodnotou disponuje i náš modelový výrobek společnosti Gallet, s vařením si tak poradí poměrně rychle.


Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Brewista konvice s nastavitelnou teplotou 2l. Víte o tom, že pro správné vyluhování kávy, černého, zeleného a bílého čaje potřebujete různé teploty? Přesně pro tento účel jsou rychlovarné konvice s nastavitelnou teplotou , které Vám pomohou vychutnat si oblíbený nápoj v dokonalé kvalitě.


LED displej s průběžným zobrazením aktuální teploty po °C integrovaný v rukojeti. Lauben Electric Kettle EK17WS je designová rychlovarná konvice s nastavitelnou teplotou ohřevu vody a Keep Warm funkcí. Ale pozor, vysoký výkon má vliv na spotřebu, proto doporučujeme sledovat také přesnou dobu ohřevu.


Některé konvice mají větší tepelné ztráty nebo nevypínají okamžitě po dosažení varu. Nedis KAWK510EWT je vybavena bezdrátovou otočnou základnou a díky ergonomickému tvaru budete vodu nalévat pohodlně i při úplném naplnění. Ideální doplněk pro Hariov Vnebo Chemex.


Stylová a funkční zárověň. Moderní rychlovarná konvice s nastavitelnou teplotou vypnutí mezi a 1°C. To je teplota univerzálně použitelná na kávu, čaj, instantí nápoje nebo pokrmy, i do vaření, pokud dáváte přednost úspornějšímu ohřevu vody při vaření na plynu nebo kontaktní sklokeramické desce.


Chytrá rychlovarná konvice na vodu Bonavita o objemu 1l s nastavitelnou teplotou, stopkami a úzkou hubicí.

Jistě jste si všimli, že instantní káva zalitá vroucí vodou není příliš chutná, zelené čaje mají bohatší chuť při nižších teplotách zálivky a ani pod maso nemusí být voda vřelá, stačí. Varná konvice skleněná s nastavitelnou teplotou LED 8L Zobrazit v plné velikosti Praktická rychlovarná konvice s digitálním ovládacím panelem a modrým LED osvětlením. Vyberte si od nás prémiovou rychlovarnou konvici od nejlepších evropských výrobců. Elektrická rychlovarná konvice od americké firmy Bonavita umožňuje nastavit přesnou teplotu, na kterou se má voda ohřát a navíc Vám ji konvice umožní udržovat až po dobu minut! Praktická nerezová rychlovarná konvice s možností nastavení teploty.


Díky elektronické regulaci si můžete vodu zahřát na vámi předem zvolenou teplotu. Možnost nastavení je pro různých teplot: °C, °C, °C, °C a 1°C. Jacqueline dodává dotek rafinované elegance i tak běžné činnosti, jako je příprava vody pro váš čajový rituál.


Jsou situace, kdy je správná teplota vody podmínkou úspěchu. Například při přípravě sypaných čajů, které zpravidla každý vyžadují jinou teplotu zálivky, aby vynikla jejich chuť. I v čajovnách a restauracích se často voda vaří v běžné konvici.


Opatření v souvislostí s COVID-19: e-shop funguje dál, speciální režim prodejny - čtěte zde!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky