pátek 19. srpna 2016

Nerezový hrnek

Nerezový hrnek Mil-Tec, 5ml. V takovém případě vám může. Naše nerezové hrnky jsou lehké ale velice odolné. Můžete si je nechat označit obrázkem, textem, logem či podpisem. Hrnek ozančený pískováním je vhodný dárek pro všechny kdo chodí do přírody, na tůry, pro rybáře a nebo také do dílny.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. BANQUET Hrnek nerezový dvouplášťový 3ml.


ForLife hrnek Curve s nerezovým sítkem, l, červený. Sada šálků na čaj 2ks 200ml - Küchenprofi. Malý cestovní nerezový hrnek Banquet.


Hrnek je vyroben z leštěného nerezu s praktickým ouškem. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line.

Kvalitní hrnek z nerezové oceli s nádherným motivem kaprů CARPATH. Díky dvouplášťové konstrukci stěn zůstává samotný hrnek chladný i při horkých nápojích. Výborné termoizolační vlastnosti umožňují déle udržet požadovanou teplotu nápoje v normě. Společník na rybaření, který nejen svým obsahem potěší každého rybáře.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Vybírejte si Mlékovary podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Hrnek není bílý, ale stříbrný a to mění barevnost potisku. J e proto vhodný pro texty, loga a grafiku, méně však pro fotografie. Vás napadne, tašku, peněženku, polštář, hrnek a celou řadu dalších produktů z naší nabídky.


Uvedené rozměry se mohou lišit dle provedení a konfigurace. Vybírejte si Hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Detailní popis Hrnek nerezový s vlastním potiskem.


Dlouhá životnost potisku. Potisk technologií zvaný termosublimace. V košíku klikněte na položku OBJEDNAT POTISK. Ohřívací nerezový hrnek do auta.


Dvouplášťový nerezový hrnek s nerezovým vnitřkem a víčkem je skvělá vychytávka nejen na zimu určená hlavně pro ty, co tráví v autě víc času než doma. Ve víčku je otvor pro pití se zasouvacím uzávěrem.

Lze snadno otevřít a zavřít. Hrnek lze používat jako termohrnek i bez. Kč - 10Kč 9Kč - 13Kč (s DPH) Koupit. Sada láhve na pití a termohrnku BROAD v dárkové krabičce - tyrkysová.


Thermo hrnek na cestování obsahuje stěny, díky kterým je zajištěna lepší tepelná izolace a nápoj vám tak rychle nevychladne. Z vnější strany naopak hrnek zůstává studený a nespálíte se. Tatonka Thermo Plus je ze zdravotně nezávadné nerezové ocele a snadno se umývá. Tefal Cestovní hrnek 0.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky