středa 10. srpna 2016

Plastové lahvičky

Plastové lahve od 10ml - 300ml. Objem lahviček od 10ml do 250ml s uzávěrem, lahvičky s rozprašovačem, lahvičky průhledné, bílé. Použitý materiál HDPE, PET, PEG. Lékovky - plastové a skleněné lahvičky.


Vybírat můžete nejen z několika velikostí uzávěrů, ale i objemových a barevných variant.

Specializujeme se na výrobu plastových lahviček dle zadání klienta. Disponujeme moderní výrobní linkou s možností rychlého odbavení vaší zakázky. Služba „výroba PET lahviček je určena pouze pro firmy a výrobní podniky, které potřebují zhotovit plastové lahvičky ve větším počtu.


Lahvičky pro malé děti. PET,PVC,PE plastové lahvičky , lékovky na potraviny, léky. Prohlášení o shodě a specifikaci obalu zasíláme pouze na žádost zákazníka.


SKLENĚNÉ lahvičky PLASTOVÉ lahvičky PET, PP , HDPE ALU lahvičky.

Jsou určené ke skladování a přepravě kapalin v potravinářském, nepotravinářském, drogistickém. Uzávěry víčka dávkovače a rozprašovače. Vyvíjet a vyrábět jedinečné lahvičky , které našim zákazníkům pomohou v prodeji jejich vlastních výrobků. Svačinové boxy pro děti. Jejich moderní design je atraktivní pro konečného zákazníka a zvyšuje tak prodej převážně českých výrobků v konkurenčním prostředí.


Jsme připraveni realizovat Vaše myšlenky, protože výrobu lahví umíme. Kniha - autor Christoph Schulz, 1stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Zelenina ve fólii, plastové hračky či lahvičky od šamponu – s plasty se setkáváme všude a mnohdy zbytečně. HDPE plastové lahve jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných látek v potravinářském, chemickém, drogistickém nebo petrochemickém průmyslu. Materiál plastové lahve je odolný většině chemických látek a zaručuje tak bezpečné uložení či přepravu. Láhev je uzavíratelná víčkem.


Vhodná pro přepravu a skladování tekutin. Vyzkoušejte plastové lahve či PET preformy z naší nabídky. Vyrábíme potravinářské obaly, plastové lahve a PET preformy. Dodáváme také PE víčka, rozprašovače a pumpičky.


Naše výrobky jsou vhodné k obalování potravin, čisticích a mycích prostředků nebo kosmetiky. Nabízíme široký výběr tvarů, probarvení.

Umožní vám dodržovat pitný režim, ušetříte za drahou balenou vodu a přispějete k ochraně životního prostředí! V naší nabídce najdete především plastové , skleněné a nerezové láhve na vodu a další pití, krabičky na svačinu, boxy a termoboxy na jídlo, nákupní tašky, nákupní košíky, termosky a termohrnky od předních světových výrobců. Přehled produktů z kategorie Skleněné a plastové lahvičky (Glass and plastic vials). Exkluzivní, regenerační, zcela přírodní olej pro každodenní čištění a odličování pleti.


Hloubkově čistí, vyživuje, harmonizuje a udržuje pleť mladistvou, zdravou, vitální a krásnou. EPICOS export import spol. Praha - Radlice) 8km.


Skleněný kelímek DUB-em hnědé sklo, černé mat víčko 50ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky