úterý 21. dubna 2015

Obyvaci stena dub sonoma

Obývací stěna v odstínu dub sonoma - kupte si u nás sestavu do obýváku. Vyberte si set podle skříněk, které potřebujete. Zařiďte si moderní obývací pokoj.


Modernější dub cobydup? Jsou tady obývací stěny v dekoru dub sonoma.

Elegantní a nadčasová stěna do obýváku musí mít dekor, který vás na první pohled ohromí. Hvězdou ve světě nábytku jsou obývací stěny v dekoru dub sonoma. V porovnání s klasikou je kresba jemnější, modernější a samotný odstín vás vezme na.


Vybírat obývací stěnu není jen tak. Nepořizujeme ji přece na rok nebo dva, ale v některých případech až na. Veškeré části jsou vyhotoveny v dekoru dub sonoma.


Výrazně evokují přírodní vzhled dřeva, který vytvoří z vašeho obývacího pokoje nadměrně příjemné a svébytné prostředí.

Dub sonoma je nejoblíbenějším dekorem pro výrobu nábytku. Jedná se o světle hnědý odstín se zajímavou kresbou dřeva. Nepravidelná struktura dřeva podtrhuje design nábytku a dodává mu přírodní vzhled. Je možné jej snadno kombinovat s ostatními barvami i materiály. SCONTO nabízí kvalitní a cenově výhodné obývací stěny v oblíbeném vzoru dub sonoma.


Máme moderní i klasické – obývací stěny ze SCONTA jsou navrženy podle vašich přání, které jsme za víc jak let nasbírali. Nosnost horní desky TV stolku: kg, celková kg Dodáváno v demontu. Vyfiltrujte si oblíbenou barvu: bílou, dub sonoma nebo jiný dekor. LTD vysoce odolného proti poškození, 3D struktura, hrany z ABS a MDF.


KASPIAN je úchvatná modelová řada sektorového nábytku výrobce Black Red White, která je vyráběna v mnoha barevných provedeních jako například dub Sonoma , dub monument, wenge nebo v kombinacích těchto barev s odstíny Palio, bílý lesk či šedý vysoký lesk. Stěna je vyrobena z laminované desky se strukturou dřeva, která vypadá úžasně v každé místnosti. Důvody zařazení do bazarového zboží - zboží ve 1 technickém a funkčním stavu s plnou zárukou.


Pouze porušen originální obal. Alien bude skvělým doplňkem ve vašem obýváku. Tato obývací stěna navíc nenaruší váš rozpočet a zapadne i do menšího prostoru.


Přírodní dřevěný dekor projasní váš pokoj a lehce se snese s ostatním vybavením.

Obývacia stena , dub sonoma , ATLANTIS NEW Obývacia stena , dub sonoma , ATLANTIS NEW. Stačí napsat jméno, adresu, telefon, druh zboží a barvu, cenu vybraného zboží a máte objednáno. Platba je pak u vás při předávání zboží v hotovosti. Uvedená akční cena platí pouze pro tento poslední kus skladem - zrušeno z nabídky!


Sestava je vyrobena z kvalitního lamina. Díky svému barevnému provedení nepůsobí rušivě, je snadno kombinovatelná s dalšími částmi nábytku a doplňky podle vašeho vkusu. MDF lišty, dále kvalitní ABS hrany, rozměr 300x194x54.


Vyzkoušejte náš filtr - vyberte požadovanou barvu (nejoblíbenější je bílá, šedá), dekor (nejoblíbenější dekory jsou ořech, wenge a dub sonoma ), materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky