pátek 17. dubna 2015

Mléčná rýže muller

Medvědí porce mléčné rýže ! Vyber si tu nejmedvědovatější! Další slevy dezertů a pudinků na Kupi. Do mléčné rýže s čokoládou se nemůžete nezamüllovat.


Zkusili jste už naši novinku kokosovou rýži! V kombinaci s mangem nebo čokoládou.

Nakupujte v obchodu nebo online. Doručení dní v týdnu. Sbírejte Clubcard body za váše nákupy. Podívejte se také na další produkty z kategorie Potraviny nebo mléčné výrobky nebo mléčné dezerty.


Zdravé přírodní suroviny a pravá chuť jsou jen jedním z důvodů, proč ji ochutnat. Kliknutím sem otevřete zvětšení obrázku. Zásady cookies Prohlížením těchto stránek přijímáte soubory cookies, které slouží k vylepšení a personalizaci našich služeb a marketingu a ke společenské aktivitě. Postupně uvolňujeme doručovací sloty nejvěrnějším zákazníkům, kteří od nás dostali Premium účet na týden zdarma.


Ostatní zákazníci si mohou objednat na další dny, případně počkat na uvolnění slotů, pokud je naši věrní zákazníci nevyužijí.

Do kastrůlku nasypte rýži, zalijte ji mlékem a pomalu zahřívejte k bodu varu. Přidejte moučkový cukr, mletou skořici a vše pomalu vařte, dokud není rýže hotová (trvá to 25–minut). Rýži podávejte v hlubokých miskách.


Tento recet jsem nezkoušela, ale dělala jsem rýži z kelímku jinak. U kupované rýže mě vždycky překvapilo, jak málo v ní bylo rýže a naopak kolik moc krému kolem. Základ jsem udělala klasicky – rýže , mléko, cukr. Až se rýže rozvařila, přidala jsem ještě kupu mléka navíc a zahustila vanilkovým pudingem. Výrobek se z trhu začal stahovat, řekl mluvčí Státní veterinární správy Josef Duben.


Informaci o mléčných dezertech obsahujících sklo dostala veterinární správa systémem rychlého varování, a to v pátek. Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: dnů. Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: dnů.


Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Publikování, nebo jakékoliv další šíření obsahu je bez písemného souhlasu redakce zakázáno. Rýži opláchneme, do hrnce nalijeme asi dcl. Zbytek mléka doléváme, protože nám mléčná rýže houstne. Na konci přidáme cukr, rýže by měla být hustá asi jak krupičná kaše.


Vícezrnná mléčná rýže s hruškovou složkou. Riso Hruška, 175g, leg. Připravená je z kvalitního mléka, rýže odrůdy Balila a je doplněná o skvělé příchutě.

Tématické fráze: mlecna ryze v mikrovlnce muller rýže soutěž dezert z mikrovlnky mlecna ryze dezerty z mikrovlnky krupice z mikrovlnky mléčná rýže jako od mullera mlecna ryze v mikrovlnné troubě sladká rýže v mikrovlnce dobroty z mikrovlnky vaření rýže v mléce v mikrovlnce méčná rýže v troubě domácí mléčná. Pochutnejte si kdykoliv a kdekoliv na super svačince Riso! Dostupné příchutě: - Hruška - Švestka Zákazník dostane jen příchuť podle aktuální dostupnosti, nedostane všechny příchutě na obrázku.


Originální píseň ke spotu Müller Riso: Rice Rice Baby! Mléčná rýže Müller v akci najdete v akčním letáku Albert. Vanilla Ice – Ice Ice Baby Pro zobrazení odkazu musíte být přihlášeni!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky