pondělí 20. dubna 2015

Elektrický smeták

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Elektrický smeták je po vybití baterie nutné znovu nabít.


K některým typům si můžete dokoupit také speciální nástavce, pomocí kterých vyčistíte spáry či obklady v koupelně.

Doteď jsem vždy používala vysavač nebo smeták , když moje dítě něco vysype nebo rozlije. Bylo to často velmi únavné. Dá se jodnoducho uložit, ke skříni se skvěle vejde. Eliška Monorová - Česká Skalice. Rotační elektrický smeták - V, 7mAh - InnovaGoods.


Objevte Philips elektrický smeták. Zjistěte, proč jsou pro vás tyto elektrický smeták vhodné.

Porovnávejte, čtěte recenze a objednávejte online. Tento elektrický smeták Philips se výborně hodí pro rychlé čištění podlah: rychle rotující otočný kartáč snadno zachycuje nečistoty a snadno se ovládá. Smeták pracuje velmi potichu a díky ohebné násadě se snadno dostanete i do těžko přístupných míst. Akumulátorový elektrický smeták BSW 3ET Fasa. Je vhodný pro zametání hladkých povrchů i koberců.


Díky postranním kartáčům vymetá až do krajů vně stroje. Vybírejte si Košťata a smetáky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. S tímto strojem se velmi dobře manipuluje. Jeho čištění je velmi snadné a není potřeba. Měla jsem tu čest ho zkusit u kámošky a byl skvělej, leč poněkud dražší, mamka ho má taky, ale nějaký šmrdlátko, nemá to tah a prostě celkově je takovej horší.


Flexibilní obdelníkový elektrický smeták IG Home Skvělý pomocník na rychlý a efektivní úklid s minimem úsilí. Bezkontaktní vysypávání. Velmi lehký, váha cca 1kg. Originální verze Swivel Sweeper G- oproti okopírovaným modelům lepší zpracování i konstrukce.


Ušetříte tak čas i peníze.

Vileda elektrický smeták s oddělitelnou prachovkou je kompaktním pomocníkem pro každou domácnost, který dosáhne na těžko přístupná místa. Využijte pro svůj úklid domácnosti elektrický smeták E-SWEEPER značky VILEDA Rotace tyče o 360° Kompaktní smeták Snadno se dostane na špatně. Aktuální nabídka od Zbožomat.


Skladem - Ihned k odeslání. Dobíjecí ergonomický multifunkční holicí strojek 5v1. V, vhodný na všechny typy podlah, hmotnost kg. Maxxx Profi elektrický uklízeč GC-EB20B.


Patentovaný systém sběru nečistot (aktivní gumové kartáče pro rychlý a snadný sběr nečistot, vlasů i prachu – nezanechávají za sebou špínu). Nový výkonnější robotický smeták. Snadná manipulace – flexibilní kloub pro snadné uklízení. Lepší výsledek ve srovnání s předchozím typem E-sweeper. Při přerušení práce lze zaaretovat násadu.


Při hmotnosti kg lze stroj snadno přepravovat a manipulovat s ním. Disponuje velmi dobrou zametací schopností a dokáže zametat běžné nečistoty jako např. BBQ Sada na grilování Master - 18ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky