úterý 28. dubna 2015

Bosch varné desky

Naše indukční varné desky sice ještě nedokážou zázraky, ale ve srovnání s konvenčními varnými deskami se přesto dokážou pořádně blýsknout. Takže můžete večeři servírovat rychleji a zároveň spotřebujete. Demontáž a rozebrání spotřebičů Informace pro servisní techniky vztahující se k demontáži a rozebrání spotřebičů podle ecodesign nařízení pro podlahové vysavače, odsavače par, pečicí trouby a varné desky určených pro domácnost (EU) č. Ochrana osobních údajů a cookies Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Indukční varné desky Bosch. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte. Další informace V pořád.


Ovládání DirectSelect umožňuje přímou a snadnou volbu varné zóny, stupně výkonu a dalších funkcí. CombiZone umožňuje více flexibility při vaření spojením dvou varných zón. Vaření na indukci je rychlé, s nízkou spotřebou energie a snadným čištěním varné desky.


Věnujte méně času ovládání varné desky a více vaření. Funkce flexMotion si pamatuje stupeň ohřevu pro jednotlivé kusy nádobí, takže s nimi můžete po varné desce volně pohybovat a teplota na nové varné zóně se automaticky přizpůsobí. BOSCH , Deska indukční s odsáváním PXX875D67E. Funkce PowerBoost zkrátí dobu uvedení do varu až o času. Timer automaticky vypne varnou zónu po uplynutí nastavené doby.


Hlavní spínač Plynové varné desky jsou vybaveny hlavním spínačem s funkcí okamžitého zastavení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. V naší nabídce naleznete varné desky od předních výrobců a vybírat můžete podle jejich funkce – sklokeramické, indukční a plynové.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Moderní varné desky vás oslní přemírou funkcí, doplňků a jednoduchým ovládáním. Vybrat si můžete z plynových nebo elektrických indukčních a sklokeramických varných desek. V domácnostech jsou v současnosti díky bezpečnosti a energetické úspornosti oblíbené indukční varné desky.


Varné desky značky Bosch. Bosch varné indukční desky disponují praktickými funkcemi, jako jsou DirectSelect Premium, jež umožňuje přímý a jednoduchý výběr varné zóny, nebo PowerBoost, díky které lze zkrátit dobu uvedení vody do varu až o. Na silné varné zóně lze rychleji dovést k varu velkoobjemové nádoby. Z hlediska spotřeby a efektivnosti lze říct, že indukční varné desky patří mezí úspornější a inteligentnější, zatím co plynové desky mezi ty nejméně efektivní.


Bosch varné desky

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Jde o energeticky nejúspornější variantu, která využívá nejmodernějších technologií a nabízí množství pokročilých funkcí.


This video is unavailable. Perfektní příprava steaků. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Má indukční varné zóny s rozpoznáním velikosti hrnce a funkcí PowerBoost pro každou varnou zónu. Jedna z varných zón je s rozšířením na pečící zónu a na výběr máte ze stupňů výkonu.


Vlastní indukční varné zóny s ovládáním TouchSelect, s kterým můžete velmi jednoduše ovládat zvolenou zónu a stupeň výkonu. Vaření bude mnohem rychlejší díky funkci PowerBoost, která zkrátí dobu uvedení do varu až o a s funkcí. Zdroj energie, který k vaření používáte, je obvykle zásadním kritériem pro výběr varné desky.


Každý typ s sebou nese samozřejmě jak výhody, tak nevýhody, a je tedy na vás, co uznáte pro svou domácnost jako nejlepší variantu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky