pátek 17. dubna 2015

Polička na klíče

Dávejte je na jedno místo do předsíně. Nejlépe na věšáky nebo háčky. Moderní věšáky na klíče jsou z nejrůznějších materiálů: dřevěné, kovové, nerezové, magnetické. Na více klíčů jsou praktické skříňky s poličkou. Vyberte si podle barev a stylu na FAVI.


Polička s věšákem na klíče.

Věšák na klíče pro čtyři svazky klíčů doplněný praktickou odkládací poličkou. Velmi jednoduchá montáž na rozpěrky s háčky,vše je součástí dodávky. Elegantní a moderní doplněk do všeh předsíní. Bílá polička s háčky na klíče Tomasucci Trays. Italští designéři z Tomasucci se drží dvou zásad - kombinace praktičnosti a elegance Snaží se o to, aby každý jimi navržený výrobek byl nejen dekorativní, ale i účelový.


BALVI Shelfie - polička s věšáčkem na klíče. Ve spodní části poličky čtyři magnety na klíče. Materiál: lakovaná MDF.

A důkazem je i polička s háčky, kterou oceníte především na chodbě jako odkládací prostor na klíče. Věšáky na klíče ‒ konec věčného hledání. Hledání klíčů by se klidně mohlo stát soutěžní disciplínou na olympiádě.


Věšák můžete doplnit věšákem na kabáty ve stejném odstínu. Chcete vědět, zda je cena 7Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Celkový rozměr věšáku je 21x40cm. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo ostatní domácí potřeby. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Máme poličky nerezové , z plastových materiálů i bambusové. Tak si najděte tu nejhezčí, která vám usnadní práci a ozdobí linku. Velký výběr polic a poliček v různých barevných variantách.


V detailech se mohou lišit. Pohodlná a trvanlivá kovová polička by neměla chybět v každém skleníku. Můžete na ni odkládat různý materiál, ruční zahradní nářadí, osobní věci (telefon, klíče ) a sadbu.


Naše polička na kořenky se liší svou kvalitou zpracování od běžně dostupných v supermarketech.

Jedná se o kvalitní český výrobek. Díky lakovanému povrchu bez problému vyčistíte pokapání od omáček a veškeré zaťapkání :). Pokud si přejete poličku. Nástěnné háčky a věšáčky na klíče umožní pověšení klíčů a dalších drobností na dobře viditelném místě blízko dveří.


Už je nemusíme ve spěchu hledat a budou vždy po ruce. Oblíbené jsou designové věšáky a háčky v pestrých barvách. Dřevěná polička na kDřevěná polička na klíče. Krásná nostalgická polička na kliče. Jednoduché a praktické police nemusí být vždy jen na stěně.


Stejně tak dobře budou fungovat, jestliže se stanou součástí nábytku. Tyto poličky bývají buďto už přímo v nabídce nábytkové sestavy anebo si je můžete nechat dodatečně zhotovit na zakázku. Důležité je dodržet nejenom styl, ale také vzhled a kvalitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky