úterý 28. dubna 2015

Fiskars brousek na nože

I sekery, nože nebo třeba nůžky potřebují občas nabrousit. V jednoduchosti je krása. Má dvě polohy broušení: jednu na běžné malé nože a jednu na velké silné kuchařské nože. S keramickými ostřícími kotoučky se snadno používá a na stole neklouže.


Brousek udržuje optimální úhel ostří po celé délce čepele a nůž pak po dlouhou dobu pěkně řeže. Protože i ten nejkvalitnější nůž se jednou ztupí, je důležité si pořídit brousek na nože , který vám následně ulehčí práci v kuchyni.

Brousek na nože , ocílka či brusný kámen by měli být součástí každé domácnosti. Fiskars Roll-Sharp brousek na nože. Brousek je vhodný k nabroušení různých typů nožů, od nožů s pevnou čepelí až po nože.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Já používám brousek na kosu a srp. Nepoužívám žádný brusič nožů (kolečka apod.), protože většinou se časem vybrousí prostředek nože a pak je na nic. Brouskem se dá krásně nabrousit celé ostří nože a nůž po létech vypadá stále pěkně.


Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno.

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Doporučené mechanické brousky na nože.


Shop Everything you Need on eBay! Jejich brousek na nože klade důraz nejen na kvalitu, které je u této společnosti samozřejmostí, ale také na moderní design, který skvěle zapadne do vaší kuchyně. Její tradice sahá až do poloviny 17.


Brousky na nože ) Hodnocení produktu:. Pravidelná údržba nožů prodlužuje jejich životnost, udržujte své nože stále ostré. Díky své konstrukci umožňuje ideální úhel při broušení. Nože jsou tak nabroušené po celé délce.


Ostřící kotouče jsou keramické. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Udržujte své nože stále v dokonale naostřené kondici.

Je celosvětově známá pro své kvalitní a spolehlivé zahradní nástroje, ale. Kuželovitý tvar brousku na zubaté ostří zaručuje možnost vlézt se do většiny zubů. Vybavte se na našem eshopu.


Rádi poradíme s výběrem. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky