pondělí 13. dubna 2015

Nůž na chleba

Nůž na chleba

Kuchyňské nože vynikající pro pohodlné a bezpečné krájení chleba a pečiva. Nůž se zoubkovanou čepelí je vhodný na čerstvý chřupavý chléb, bagety a jiné pečivo. Tyto nože se výborně hodí také na krájení dortů. Nože s vlnovitým a zoubkovaným ostřím se výborně hodí ke krájení chleba , pekařských výrobků a dalších suchých potravin (nože na chléb a cukrářské nože). Zoubky lze také překrojit tuhou slupku, blány a šlachy.


Nůž na chleba

Nůž je vhodný pro každodenní použití. Ocelové nože patří mezi nepostradatelné pomocníky v. Kovaný z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli s tvrdostí HRC. Nože na chléb umožňují krájet ještě teplý chléb.


GRAPHIC - How to fillet a fish - Sea bream - Japanese technique - クロダイのさばき方 - Duration: 10:29. Právě zmíněná vroubkovaná čepel a její ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo s kůrkou, ale také dorty. Perfektně vyvážené nože na chleba Wüsthof mají skvělý a dobře promyšlený design, dlouhotrvající výkon i ostrost. Jeho silná vroubkovaná čepel snadno naplátkuje jak tvrdé tak měkké pečivo bez toho, aby se mačkalo. Informace o produktu Opinel Intempora nůž na chleba a pečivo.


Designový nůž na chléb a pečivo s elegantně prohnutou, zoubkovanou 2mm dlouhou nerez čepelí, silnou mm oceníte zejména při krájení měkkého chleba s tvrdou kůrkou, do které vjede jako po másle. V naší nabídce naleznete nože od předních německých a francouzských výrobců, kteří kladou důraz na design i funkčnost. Dlouhý nůž se silnou čepelí s vlnitým ostřím.


Ideální ke krájení pečiva. Snadno prořízne i tvrdou kůrku chleba. Přepravní služba Zboží expedujeme jednou denně v pracovní dny.


Nožíček na narezanie vykysnutého kváskového chleba - bread lame. Objednané zboží do hod. Vyrobený z kvalitného orechového dreva. S pomocí nože na chleba nakrájíte celý pecen chleba na plátky.


Nabízíme nože s ergonomickou a neklouzající rukojetí. Nehrozí vám tedy při neopatrné manipulaci poranění. Bude lepší, kdyby se ukázalo být středně velké. Plus nožem na chléb je jeho cena.


I když si koupíte značkový nůž , náklady nebudou příliš vysoké. Kód produktu: 097b Ocelový nůž s teflonovým barevným povrchem. Je nutno počítat s tím, že při intenzivním používání se i vlnovité a zoubkované ostří časem otupí.


Kuchyňský nůž od portugalského výrobce MAM. Kromě zrna se totiž do mouky. Kovaná čepel z jednoho kusu velmi kvalitní oceli, která zajišťuje výborné užitné vlastnosti.


Nůž na chleba

Nůž na chleba a pečivo z řady TWIN Cuisine. Ergonomická plastová rukojeť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky