pondělí 20. dubna 2015

Skleněné lahve na mléko

Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve , zavařovací sklenice a příslušenství. Vyberte si skleněné lahve na destiláty, slivovici, víno, pivo, mléko a ostatní nápoje či zavařovací sklenice, demižóny. K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství. Skladem v Čelákovicích máme již milion lahví. Vyberte si klasické skleněné lahve na mléko s twist-off uzávěrem od objemu litru do litru.


Ke každé lahvi nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství.

Postupně jej nahradily pytlíky, nápojové kartony a plastové lahve. Až do minulého roku bylo možné zakoupit mléko ve skle pouze v bio obchodech, na trzích či statcích. Ideální skleněná láhev na pití by měla mít silikonový obal, díki kterému láhev jen tak nevyklouzne z ruce.


Do skleněné láhve je vhodný jakýkoliv nápoj, voda, čaj, mléko , víno, pivo nebo káva. Sběratelské členění mlékových lahví - druhy nápisů, tvary, láhve od mléka, smetany a jogurtu. Vychutnejte si čerstvé mléko k snídani z láhve od nás. Je stylová, moderní a Vaší lednici bude slušet.


S potiskem kravičky a nápisy bude ozdobou Vaší ranní rutiny.

To vše a ještě více najdete pouze u nás. Fraicheur l Fraicheur l. Vetropack vyrábí a dodává široký sortiment vysoce kvalitních skleněných láhví zákazníkům z potravinářského a nápojového průmyslu. Na víno nebo mléko , přes dětskou výživu až po zeleninu, máme skleněné obaly na všechno. Vsaďte na osvědčenou kvalitu.


Dětská skleněná lahev Natural o objemu 2ml má inovativní dudlík, který vašemu dítěti usnadní přechod od kojení ke krmení z lahve. Kartáč Cleanex Trade na lahve ks. Upozornění: Česká značka Cleanex Trade.


Lobey Odličovací mléko BIO. Internetový obchod ve kterém můžete objednávat lahve na mléko , které Vám dodáme v požadovaném množtví, nejvyšší kvalitě a za dobrou cenu. Stačí objednat, zadat adresu dodání a zboží Vám odesíláme. Rádi vám poradíme s výběrem.


Sklenice na olej a nealko. Lahve na pivo PARTNEŘI NAŠEHO WEBU. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Láhev na mléko PET 330ml bílá-NOVÁ na objednávku.


Zavzpomínejte si na staré dobré časy a vyměňte nudný plast za poctivé skleněné láhve nebo se inspirujte ostatními materiály.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Archivace vína, archivace pálenky. Všechny lahve jsou z borosilikátového skla.


To se používá třeba v laboratořích. Je pevnější a vydrží výkyvy teplot. Do lahví můžete s klidem nalít horký čaj i ledové frappé.


Máme pro vás tři základní designy lahví na vodu a můžeš ještě experimentovat s barvami a potisky. Těžištěm firemní filozofie je orientace na zákazníka, přičemž na prvním místě zdůrazňujeme uspokojování jeho potřeb a požadavků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky