úterý 28. dubna 2015

Elektrický mlýnek na pepř a sůl

Hodnocení produktu: (recenzí). Se prvotřídními keramickými mlecími mechanismy, s nastavitelnou. Mlýnek začne mlít automaticky při. ELEKTRICKÝ MLÝNEK NA SŮL A PEPŘ.


Elektrický mlýnek na pepř a sůl

Strážci vaší stolovací etikety! Minimalistický nerezový design s průhledným zásobníkem se stane ozdobou každé tabule. Jednoduché ovládání stiskem tlačítka pro plynulé mletí.


Elektrický mlýnek na pepř a sůl z dubového dřeva WMF, výška 2cm. Jestli se o ně nechcete připravit a nevyhovuje vám hmoždíř, neměl by vám v kuchyni chybět mlýnek na pepř a sůl. Orava PM-elektrický mlýnek na sůl a pepř Lineo. Sada mlýnků na sůl a pepř Klaus-berg.


Velice elegantní elektrický mlýnek na sůl a pepř. Hrubost mletí je nastavitelná a víčko pro zachycení zbytků je součástí. Baterie nejsou součástí balení. Vyrobeno z kvalitní nerezavějící oceli a odolného plastu, opatřeno prvotřídním keramick. Vynikající pro čerstvě mletý pepř , sůl , sušený tymián, rozmarýn apod.


Podle potřeby si namelete přesnou dávku a nemůže se vám stát, že by se vám do jídla vysypalo větší množství koření, než potřebujete. Kvalitní mlýnky na sůl a pepř jsou vyrobeny z nerezové oceli, skla, plastu a dalších materiálů. Z hlediska designu si tak každý může. TESCOMA elektrický mlýnek na pepř a sůl PRESIDENT, v 1. Objevte jedinečnou chuť čerstvě namletého koření. Pořiďte si mlýnek na koření a už jinak své jídlo ochucovat nebudete!


Velmi oblíbené u našich zákazníků jsou francouzské mlýnky na sůl a pepř firmy Peugeot. Nespornou kvalitou se také chlubí mlýnky na koření Tescoma. Díky provedení v matné oceli bude také originálním a atraktivním doplňkem vaší domácnosti.


V čem je elektrický mlýnek PRESIDENT výjimečný? Jednoduše tím, že mele sám při pouhém zmáčknutí tlačítka a tak výrazně usnadňuje mletí a. Nevěřte tomu, že „samo se to neudělá“! Elektrické mlýnky na sůl a na pepř VITAMINO si s kořením poradí raz dva. Stačí je otočit dnem vzhůru a ochotně se pustí do díla. Není třeba je vypínat ani zapínat, do provozu je uvede pouze tento jednoduchý pohyb!


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Je vyroben z nerezavějící oceli a vybaven keramickými mlecími kameny, průhledným zásobníkem a osvětlením, abyste na ochucovaný pokrm dobře viděli.


Sada obsahuje jak elektrický mlýnek na pepř , tak mlýnek na sůl. Mlýnky jsou vyrobeny z nerezové oceli, fungují na baterie AA, které jsou součástí balení a disponují keramickým mlecím mechanismem. Sada elektrických mlýnků na pepř a sůl je balena v úhledné dárkové krabičce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky