čtvrtek 30. dubna 2015

Nerezová tkanina

Nerezová tkanina

Tkaniny nerezové, nerezové sítě pro speciální projekty. Pro filtry, síta, gastronomii a jiné výrobky. Prodej nerezových tkanin realizujeme za dobré ceny po celé ČR.


Společnost SCREEN SERVIS spol. Postupem času jsme se vyprofilovali ve firmu s pravděpodobně nejúčelnější nabídkou průmyslových sít v České republice. Nabízíme kvalitní nerezovou tkaninu (síťku) od českého výrobce, vhodnou na terária, flexária, paludária, plastové boxy pro chov hmyzu apod. Síťka nabízí několik výhod!


Nerezová technická tkanina. Minimální prodejní množství bm. Síť Vám vytvoříme na jakýkoli rozměr přímo pro Vás. Návrh, montáž, zaměření a nacenění u nás.


Možnost využití do interiéru, exteriéru rodinných domů a firem. Základním materiálem pro výrobu technických tkanin je nerezová ocel. Nejběžněji používaná je jakost 1. SN DIN (splňující požadavky pro použití v potravinářství) Šíře rolí.


V našem sortimentu máme tvarovky, příruby, trubky, kolena a další výrobky z nerezové a uhlíkové oceli. OV, moderní architektura. Vybrané rozměry trvale skladem.


Nerezová tkanina

Oblast využití kovových tkanin je v celé. Hledáte kovova tkanina ? Kvalitní nerezová tkanina (síťka) vhodná na terária, paludária, plastové boxy pro chov hmyzu apod. Vysoce teplotně odolná keramicko nerezová vata pro všechny koncovky výfuků Yasuni.


Toto složení má delší trvanlivost než normální vata do výfuku a je. Síto Ø 2mm, rám lakovaný hliník, přepážka nerezová tkanina. Táto väzba je volená predovšetkým vtedy, keď je drôt vo vzťahu k rozmerom ôk príliš silný, alebo tam, kde tkanina je príliš jemná, takže drôt pri zahnutí v danej väzbe nedrží.


Nerezová tkanina

Tkanina kovová se čtvercovými oky, NEREZ 1. Päť vretenová väzba (atlas) Pri tejto väzbe pre vopred určené použitie je každý piaty držt previazaný. Zvláštnosťou je to, že na. Prosím, vyplňte PSČ mesta, alebo obce kam chcete tovar doručiť. Na základe vyplneného PSČ vieme optimalizovať dodanie tovaru zo skladu, ktorý je k vám bližšie a vďaka tomu vieme minimalizovať cenu dopravy. Je vyrobena z nerezavějící oceli 1. Výborně odolává korozi, lze ji vyleštit do vysokého lesku, je dobře svařitelná a špatně obrobitelná.


Délku rozměřujeme z velkých rolí dle Vaší objednávky. Nabízím k prodeji kvalitní nerezovou síťku vhodnou na terária, paludária, plastové boxy apod. Za slunečného a suchého počasí je možné sušit venku, v opačném případě stačí sušák přistavit ke kamnům nebo k topení.


Výroba kovových tkanin, kovové tkaniny pro filtrování, ochranné kovové tkaniny, kovová tkanina pro zesílení tlaků, transportní kovové tkaniny, architektonické a. Drôtené a doštičkové dopravníkové pásy. Nachádzajú svoje uplatnenie v takmer všetkých odvetviach priemyslu ako prostriedky pre urýchlenie dopravy a manipulácie s výrobkami a celkové zefektívnenie výroby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky