pondělí 13. dubna 2015

Kráječ hranolků

Tento šikovný kráječ je užitečný pomocník pro snadné a rychlé krájení velký. Pokud milujete chuť čerstvých hranolek no nenávidíte jejich přípravu máme pro vás řešení. Vynikající pro snadné a rychlé krájení velkých i malých hranolků ze syrových brambor, opatřeno krájecími noži. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky.


Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků , naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun.

Kuchyňské kráječe také snadno oloupou ananas, zbaví pecky mango a připraví ozdobné spirály z mrkve, brambor nebo okurek. Krájení hranolek nebylo nikdy snazší! Dokáže totiž zkrátit dobu výroby hranolek na naprosté minimum. Hodí se pro krájení brambor, též však zeleniny nebo ovoce.


TESCOMA kráječ hranolků HANDY. Výhodou kráječe je možnost pevného uchycení na stůl nebo na stěnu pomocí vrutů. Multifunkční kráječ na brambory i jinou zeleninu.


Všechno zboží, které prodáváme na našem internetovém obchodě je ověřené a kvalitní.

Vždy než se rozhodneme přidat nové produkty, nejprve je sami prověříme, abychom vyzkoušeli a otestovali kvalitu, materiál i zpracování produktu. Vynikajúci pre ľahké a rýchle krájanie veľkých aj malých hranolkov zo surových zemiakov, vybavený krájacími nožmi. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu, vhodný do umývačky. Jednoduchý kráječ na čerstvé hranolky z čerstvých brambor.


Jediné co je potřeba zvolit správný druh brambor k vůli chuti. Né všechny brambory jsou vhodné pro výrobu hranolků (smažení pečení). Pokud je to ale,strávnikovy jednoduše řečeno jedno připravíte v podstatě kteroukoli odrůdu. Je tato recenze užitečná? Praktický kráječ na hranolky a jinou zeleninu.


Vhodný také na výrobu ovocných a zeleninových hranolků. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kráječ i samotné struny jsou z nerezu. Velice chytrý pomocník do kuchyně v podobě kráječe hranolků , díky kterým budete mít každou hranolku stejné velikosti! Barva odeslání je náhodná, nelze zvolit.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Free Shipping Available. Check Out Korean Trends on eBay.

Fill Your Cart With Color today! Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma kráječ na hranolky. Ušetříte tak čas i peníze. Pak určitě sáhněte po tomto šikovném kráječi, díky kterému budete mít z brambor souměrné hranolky.


Máte chuť na domácí hranolky? Kovová část má ostré hrany, proto po ní nepřejíždějte prsty. Nelze vybrat barvu, zasíláme provedení podle momentální skladové dispozice.


Plastové úchytky pro jednoduchou práci s kráječem jsou vyrobené v designovém provedení v mnoha barevných variantách. Barevnou variantu nelze zvolit, dodáváme v náhodně. Lahodné domácí hranolky Připravte si hranolky přesně podle svých představ díky kráječi se nástavci.


Materiál: nerezová ocel, ABS, TPE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky